Bestellen in 3 eenvoudige stappen

De nieuwe Obelink folder is uit!

Woensdag, 13 Maart 2019

De eerste open zondag van dit jaar is alweer een feit en het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur. Daar hoort uiteraard ook de nieuwe Obelink folder bij! De zomerfolder van 2019 zit ook dit jaar weer boordevol nieuwe producten. Met de 100 pagina’s tellende catalogus kan de vakantievoorpret beginnen. Heb jij hem al in huis?Wat staat er in de folder?

Ben je op zoek naar een nieuwe caravan, barbecue of tent? Blader dan eens door onze folder. Het maakt het shoppen in onze megastore en webshop een stuk makkelijker! Streep, omcirkel en maak aantekeningen: zo stel je je eigen shopping list samen.


Zoals je elk jaar van ons gewend bent, vind je in de folder de foto’s, productinformatie en prijzen van de nieuwste collectie tenten, voortenten, caravans, luifels, fietsen, technische accessoires, kampeer- en tuinmeubels, slaapmatten, outdoorkleding, zwembaden, kooktoestellen en nog veel meer kampeerartikelen. Daarnaast bevat de catalogus ook dit jaar weer tal van leuke super- en megadeals.Wil jij ook graag de folder ontvangen?

Heb jij interesse in de folder? Op deze manieren kan je in het bezit komen van een folder:

  • Ben je in het bezit van een voordeelpas en heb je bij de registratie van deze pas aangegeven dat je een folder wilt ontvangen? Dan ontvang je de folder automatisch thuis.

  • Heb je nog geen voordeelpas, maar zou je dat wel graag willen? Registreer dan een digitale Obelink voordeelpas of kom een plastic voordeelpas in de winkel halen. Dan ontvang je in de toekomst altijd een folder en profiteer je van alle voordelen.

  • De folder ligt op verschillende plekken in de winkel. Als je een dagje uit bent in onze megastore kan je een folder meenemen naar huis.

  • Heb je bij de registratie van de voordeelpas aangegeven dat je een folder wilt ontvangen, maar ben je verhuisd? Dan kan je je adresgegevens in je account zelf aanpassen. Dan ontvang je in de toekomst altijd een folder op dit adres.

  • Heb je nog vragen? Stuur ons dan een berichtje.

  • Heb je geen voordeelpas, maar zou je wel graag een folder willen? Stuur dan een mail met je adresgegevens naar customerservice@obelink.nl en dan sturen wij je een folder.


Ben je inmiddels zo nieuwsgierig geworden dat je niet meer kunt wachten tot de folder bij je op de mat valt? Dan kan je hier alvast de online versie van de folder bekijken.Wat vind jij van de folder? Welke producten staan er op je wensenlijstje? Laat het ons weten in de reacties.

Laden...