Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

Met de auto of camper naar Italië? Dit moet je weten.
Ga je naar Italië op vakantie? Een mooi land met soms net iets andere verkeersregels dan in Nederland. Goed om je alvast te informeren daarover. Lees hier wat je moet weten.
5 Augustus 2019
Categorie
Onderweg
Hoe en wanneer impregneer je een tent?
Om te voorkomen dat je tent gaat lekken is regelmatig impregneren belangrijk. In dit blog leggen we je uitgebreid uit wanneer het nodig is om een tent te impregneren en hoe je dat precies doet.
1 Augustus 2019
Categorie
Advies
Hoe onderhoud je je zwembad blog banner
Hoe houd ik het water in mijn zwembad schoon?
Hoe houd je het zwembad schoon? Op welke manier geniet je zo lang mogelijk van je zwembad? Regelmatig en goed onderhoud is van groot belang. Wij geven tips!
25 Juli 2019
Categorie
Advies
Welke maat camperhoes heb ik nodig?
Een camperhoes beschermt tegen allerlei weersinvloeden en zorgt ervoor dat je camper in goede staat blijft. Maar hoe bepaal je welke maat beschermhoes heb je nodig hebt?
23 Juli 2019
Categorie
Advies
Een kijkje in de caravan van... Jolijn en Mischa
Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan.
16 Juli 2019
Categorie
Ludiek
Thetford afvaltank vervangen: welke fresh-up set?
Wil jij de afvaltank van je campingtoilet vervangen? Misschien heb je een tweedehands camper of caravan gekocht en vind je het fris om deze te vernieuwen. Welke Fresh-up set heb je dan nodig?
5 Juli 2019
Categorie
Advies
Festivalzondag bij Obelink op 30 juni
De eerste festivals van het seizoen zijn al geweest, zoals Pinkpop of Mañana Mañana. En er staan nog heel wat leuke en spannende festivals op het programma. Hoogste tijd om de nodige spullen in huis te halen!
24 Juni 2019
Categorie
Koopzondag
Hoe moet ik een caravan aankoppelen?
Het aankoppelen van de caravan aan je auto klinkt misschien als een moeilijke klus, maar in de praktijk valt dat reuze mee. Wel is het heel belangrijk dat je de handelingen goed - en in de juiste volgorde - uitvoert.
19 Juni 2019
Categorie
Advies
Open zondag 23 juni: Lekker koel de zomer door!
Wij hebben allemaal producten in ons assortiment om koel en relaxed de zomer door te komen. En precies dat is het motto van zondag 23 juni bij Obelink: “Lekker koel de zomer door”. Kom jij ook?
17 Juni 2019
Categorie
Koopzondag
Welke tent kun je alleen opzetten?
Als je alleen of als enige volwassenen met kind(eren) kampeert, is het natuurlijk wel zo makkelijk om een tent mee te nemen die je snel en eenvoudig in je eentje kunt opzetten. Benieuwd welke tenten wij aanraden? Lees dan snel verder.
3 Juni 2019
Categorie
Advies
Kom shoppen op Tweede Pinksterdag!
Ben jij al klaar voor je kampeervakantie? Kom je laatste voorbereidingen treffen bij Obelink op Tweede Pinksterdag. Goed voorbereiden is erg belangrijk zodat je niets vergeet en je een goede reis tegemoet gaat!
3 Juni 2019
Categorie
Koopzondag
Obelink Vrijetijdsmarkt op Hemelvaartsdag geopend!
Heb jij zin in een leuk uitje op Hemelvaartsdag? Op donderdag 30 mei staan onze deuren open voor het hele gezin.
30 Mei 2019
Categorie
Koopzondag
Laden...