Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

Veilig onderweg met de SMART-Trailer app!
Voor vertrek maak je even het algemene check-rondje om veilig op pad te gaan. Hoe zit dat eigenlijk onderweg? Met de SMART-Trailer app word jij tijdens de reis op de hoogte gehouden! Benieuwd wat je ermee kunt? Wij leggen het je uit!
18 September 2017
Categorie
Trends
De nieuwe Caravelair Caravan 2018 collectie!
Onder het motto “Op weg naar de vrijheid” heeft Caravelair weer een mooie collectie caravans neergezet. In deze blog laten we jullie nieuwigheden van Caravelair zien!
18 September 2017
Categorie
Trends
8 tips voor het kopen van wandelschoenen

Goede wandelschoenen zorgen ervoor dat je voeten ondersteuning en balans krijgen, daarom is de keuze schoen erg belangrijk. Benieuwd waar je op moet letten bij het aanschaffen van een schoen? Lees dan onze 8 tips!

14 September 2017
Categorie
Advies
Nieuw: de Truma mover SX
De caravanmover is voor velen van jullie niet meer onbekend. De populariteit van de mover stijgt en dat betekent dat er steeds betere en mooiere movers op de markt komen, zoals de Truma mover SX!
12 September 2017
Categorie
Trends
Op de fiets naar werk, welke kies je?
Op de fiets naar werk gaan is super goed voor de gezondheid en helpt je fit te blijven. In deze blog zetten we verschillende fietssoorten op een rijtje om jou te helpen met de keuze van de juiste woon-werk fiets!
11 September 2017
Categorie
Advies
Checklist voor het stallen van de caravan
Om je caravan zo goed mogelijk te beschermen, zijn er een aantal belangrijke zaken waar je aan moet denken voor het stallen van de caravan. Wij hebben een kleine checklist voor je gemaakt, zodat je niets vergeet!
5 September 2017
Categorie
Advies
De Hobby Caravan 2018 collectie, wat is er vernieuwd?
Op de Caravan Salon in Düsseldorf bekeken we de nieuwe collectie Hobby caravans. Benieuwd wat er vernieuwd is? Lees dan snel verder!
4 September 2017
Categorie
Trends
banner onderhoud
Hoe onderhoud ik mijn tuinmeubelen?
Ondanks dat de zomer nog even duurt, gaan we toch langzaam al richting het najaar. Dat betekent dat het straks tijd wordt voor een grote onderhoudsbeurt van je tuinmeubelen! Wij geven je tips.
1 September 2017
Categorie
Advies
Waar moet je op letten bij het kopen van een caravanhoes?
Als het einde van de zomervakantie in zicht komt, wordt het tijd om de caravan klaar te maken voor de stalling. Op deze manier kun je nóg langer genieten van je caravan. Wij leggen je uit waar je op moet letten en hoe je de juiste maat bepaald!
31 Augustus 2017
Categorie
Advies
schoonmaken caravan
Je caravan schoonmaken: 4 tips
Als je met de caravan op vakantie gaat, vind je het waarschijnlijk wel belangrijk dat je caravan er schoon en mooi uit ziet. Samen met Gently geven wij je wat tips!
28 Augustus 2017
Categorie
Advies
6 handige tips om zelf je tent te repareren blog banner
6 handige tips om zelf je tent te repareren

Er is een glasfiberstok gebroken of er zit een gaatje in het doek. Wat nu? Wij geven je met alle plezier een aantal tips voor kleine reparaties aan je tent.

23 Augustus 2017
Categorie
Advies
Tent schoonmaken & opbergen in 4 stappen!
Hoe krijg je die lastige vlek eruit en hoe vouw je een tent het beste op? Met ons 4-stappenplan zorg je ervoor dat je volgend jaar weer lekker van je tent kunt genieten.
21 Augustus 2017
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies
Naar boven