Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

Festivalzondag bij Obelink op 30 juni
De eerste festivals van het seizoen zijn al geweest, zoals Pinkpop of Mañana Mañana. En er staan nog heel wat leuke en spannende festivals op het programma. Hoogste tijd om de nodige spullen in huis te halen!
24 Juni 2019
Categorie
Koopzondag
Hoe moet ik een caravan aankoppelen?
Het aankoppelen van de caravan aan je auto klinkt misschien als een moeilijke klus, maar in de praktijk valt dat reuze mee. Wel is het heel belangrijk dat je de handelingen goed - en in de juiste volgorde - uitvoert.
19 Juni 2019
Categorie
Advies
Open zondag 23 juni: Lekker koel de zomer door!
Wij hebben allemaal producten in ons assortiment om koel en relaxed de zomer door te komen. En precies dat is het motto van zondag 23 juni bij Obelink: “Lekker koel de zomer door”. Kom jij ook?
17 Juni 2019
Categorie
Koopzondag
Met de auto of camper naar Italië? Dit moet je weten.
Ga je naar Italië op vakantie? Een mooi land met soms net iets andere verkeersregels dan in Nederland. Goed om je alvast te informeren daarover. Lees hier wat je moet weten.
14 Juni 2019
Categorie
Onderweg
Welke tent kun je alleen opzetten?
Als je alleen of als enige volwassenen met kind(eren) kampeert, is het natuurlijk wel zo makkelijk om een tent mee te nemen die je snel en eenvoudig in je eentje kunt opzetten. Benieuwd welke tenten wij aanraden? Lees dan snel verder.
3 Juni 2019
Categorie
Advies
Kom shoppen op Tweede Pinksterdag!
Ben jij al klaar voor je kampeervakantie? Kom je laatste voorbereidingen treffen bij Obelink op Tweede Pinksterdag. Goed voorbereiden is erg belangrijk zodat je niets vergeet en je een goede reis tegemoet gaat!
3 Juni 2019
Categorie
Koopzondag
Obelink Vrijetijdsmarkt op Hemelvaartsdag geopend!
Heb jij zin in een leuk uitje op Hemelvaartsdag? Op donderdag 30 mei staan onze deuren open voor het hele gezin.
30 Mei 2019
Categorie
Koopzondag
Met de auto of camper naar Frankrijk? Dit moet je weten
Ben je een echte francofiel en is Frankrijk al jaren je favoriete vakantieland? Lees dus in dit blog wat je moet weten als je dit jaar met de auto op vakantie naar Frankrijk gaat.
23 Mei 2019
Categorie
Onderweg
Hoe kan ik mijn camper waterpas zetten?
Als je op de camperplaats aangekomen bent en je een kopje koffie wilt zetten voordat je de luifel gaat uitdraaien, is het vaak zo dat je camper niet helemaal waterpas staat. Hoe zet je de camper waterpas? Wij geven je tips.
13 Mei 2019
Categorie
Advies
Techniekdag bij Obelink op zondag 19 mei
Op zondag 19 mei staat Obelink geheel in het teken van techniek. Neem een kijkje in de werkplaats, bekijk de nieuwste technische artikelen en laat je adviseren door de specialisten.
10 Mei 2019
Categorie
Koopzondag
Hoe kan ik een glasfiber tentstok repareren?
Is jouw glasfiber tentstok kapot gegaan tijdens het kamperen? Dat is geen probleem. Een kapotte stok kun je namelijk heel eenvoudig zelf vervangen. Wij leggen je in een paar stappen uit hoe je dit doet!
8 Mei 2019
Categorie
Advies
Hoe caravan waterpas zetten
Hoe kan ik mijn caravan waterpas zetten?
Als je aankomt op de camping met je caravan, is het belangrijk dat je eerst de caravan waterpas zet en stabiliseert voordat je begint met het opzetten van je voortent of luifel. Benieuwd hoe dit waterpas zetten werkt? Wij leggen het uit in dit blog.
1 Mei 2019
Categorie
Advies
Laden...