Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

banner beachdag
Kom zondag 2 juli naar de Beach dag bij Obelink!
Tijdens de Beach dag op 2 juli zetten we onze strandspullen in het zonnetje. Van parasols tot koelboxen: voor een dagje naar het strand hebben we alles!
26 Juni 2017
Categorie
Koopzondag
banner hond mee naar de camping
Met je hond naar de camping: 5x handige producten!
Het is belangrijk goed voorbereid op pad te gaan als je gaat kamperen met de hond. Wij delen 4 producten die onmisbaar zijn als je de hond meeneemt naar de camping!
23 Juni 2017
Categorie
Advies
Welke koelbox past bij mij blog banner
Welke koelbox past bij mij?

Of het nou gaat om een picknick in het park, een dagje naar het strand, of op vakantie naar Spanje: in veel situaties is een koelbox handig.

20 Juni 2017
Categorie
Advies
banner glamping
Zondag 25 juni geopend: Glamping!
Zondag 25 juni is onze megastore geopend met als thema Glamping: lekker luxe kamperen! Met leuke acties en activiteiten maken we er een gezellige dag van.
15 Juni 2017
Categorie
Koopzondag
Obelink Kampeer Academy: een groot succes!
Met goed weer in het vooruitzicht was het afgelopen weekend zover. De eerste editie van de Obelink Kampeer Academy ging van start op Marveld recreatie in Groenlo. Een groot succes!
12 Juni 2017
Categorie
Ludiek
banner festivalpakketten
Obelink festivalpakketten: Al jouw benodigdheden in één!
Ben jij nog op zoek naar de juiste benodigdheden of is jouw festival uitrusting toe aan iets nieuws? Met de Obelink festivalpakketten heb je met 1 druk op de knop alle benodigdheden in je winkelmand voor een zeer scherpe prijs.
9 Juni 2017
Categorie
Advies
5x handige campingspullen voor lange mensen
Ben jij lang en denk je dat kamperen voor jou niet comfortabel genoeg is? Wij zetten 5 handige kampeerpullen voor je op een rijtje die geschikt zijn voor lange mensen! (De artikelen die wij noemen zijn voor lange mensen van +/- 2 meter)
7 Juni 2017
Categorie
Advies
banner festivaldag
Kom zondag 11 juni naar de Festivaldag bij Obelink!
Heb jij een festival in de planning en heb je nog campingspullen nodig? Kom dan zondag naar Obelink! We hebben alles voor jouw festivalbezoek: van tenten tot lampen en van stoelen tot oordopjes.
6 Juni 2017
Categorie
Koopzondag
Veiligheid op de camping: 3 tips
Er zijn een aantal praktische zaken die je kunt toepassen op de camping waardoor jouw campingplek veilig(er) wordt! Wij zetten een paar tips voor je op een rij.
31 Mei 2017
Categorie
Advies
Festival tent
Waaraan moet een festivaltent voldoen?
Tot je basisuitrusting voor een festival hoort in ieder geval een tent, maar aan welke eisen moet die eigenlijk voldoen? We hebben de 5 belangrijkste eisen voor je op een rij gezet.
29 Mei 2017
Categorie
Advies
Kom op Tweede Pinksterdag naar Obelink!
Op maandag 5 juni zetten wij Duitse merken in het zonnetje en organiseren we leuke acties en activiteiten zoals live cooking.
26 Mei 2017
Categorie
Koopzondag
banner Outwell roswell
Review Outwell Roswell 5a
Via een leuke review actie op onze Facebookpagina heeft familie van Loon uit Vught de Outwell Roswell 5a gewonnen. Zij hebben de tent getest en lieten ons weten wat ze van de tent vinden.
24 Mei 2017
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies
Naar boven