Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

Hoe bevestig ik een bustent blog banner
Hoe bevestig ik een bustent?

Ben jij in het bezit van een bus en ben je van plan om een bustent aan te schaffen? Er bestaat vrijwel altijd wel een manier om de tent aan je bus te bevestigen. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje!

8 Oktober 2018
Categorie
Advies
Wat moet ik weten over een luchtbed?
Als je een bed voor op de camping gaat uitzoeken, kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: ga je voor een luchtbed of voor een slaapmat? In dit blog leggen we je alles uit over luchtbedden.
1 Oktober 2018
Categorie
Advies
Een blik op de caravan van.. Kevin en Sindija
Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Ben je soms ook heel benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een caravan.
26 September 2018
Categorie
Ludiek
Wat moet ik weten over een slaapmat?
Voor iedereen heeft comfort een andere betekenis. De één ligt het liefst op een zo hard mogelijk matras, en de ander houdt van een zacht bed. Benieuwd of een slaapmat iets voor jou is?
25 September 2018
Categorie
Advies
Welke camping lamp kies ik?
Naast leuke en vrolijke verlichting is het ook fijn om functioneel licht te hebben in je (voor)tent. Benieuwd welke lamp voor jou handig is? Lees dan snel verder.
24 September 2018
Categorie
Advies
Welke soorten bustenten zijn er?
Met een bus op kampeervakantie biedt enorm veel vrijheid, maar de ruimte is vrij beperkt. Om wat extra leefruimte te creëren is een bustent ideaal. In dit blog leggen we uit waar je tussen kunt kiezen!
17 September 2018
Categorie
Blog
Waar let ik op bij het kopen van een campingkeuken?
Ben jij dol op koken en maak jij ook op de camping de lekkerste gerechten klaar? Dan is een campingkeuken wat voor jou. Benieuwd waar je op moet letten als je een campingkeuken wilt aanschaffen?
14 September 2018
Categorie
Advies
Waar moet je op letten bij het kopen van een caravanhoes?
Als het einde van de zomervakantie in zicht komt, wordt het tijd om de caravan klaar te maken voor de stalling. Op deze manier kun je nóg langer genieten van je caravan. Wij leggen je uit waar je op moet letten en hoe je de juiste maat bepaalt!
10 September 2018
Categorie
Advies
6 handige tips om zelf je tent te repareren blog banner
6 handige tips om zelf je tent te repareren

Er is een glasfiberstok gebroken of er zit een gaatje in het doek. Wat nu? Wij geven je met alle plezier een aantal tips voor kleine reparaties aan je tent.

7 September 2018
Categorie
Advies
Welke campingkast kies ik?
Als je gaat kamperen, neem je altijd een heleboel spullen mee. Kleding, kookspullen, spelletjes voor de kids en ga zo maar door. Benieuwd welke campingkasten er zijn en waar je op moet letten voordat je overgaat op aankoop?
5 September 2018
Categorie
Advies
Wat zijn goede wandelsokken?
Ben je pas gestart met wandelen of sta je op het punt om te beginnen? Dan zul je vast gehoord hebben dat naast goede wandelschoenen, goede wandelsokken erg belangrijk zijn. In dit blog leggen we uit waar je op moet letten!
27 Augustus 2018
Categorie
Advies
Welke campingstoel past bij mij?
Ben je op zoek naar een fijne campingstoel, maar heb je geen idee waar je de zoektocht moet beginnen? Aan de hand van een paar stappen kun je sneller bepalen welke stoel bij je past!
20 Augustus 2018
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies