Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

Relaxen op de camping blog banner
Relaxen op de camping

Zondag 30 april zijn wij geopend met als thema ‘Relaxen op de camping’. Hierbij zetten we onze nieuwe collectie relaxstoelen in het zonnetje, maar ook hangmatten en gemakkelijke kampeermeubelen.

20 April 2017
Categorie
Koopzondag
Weber’s Californiaburger met avocadomayonaise blog banner
Weber’s Californiaburger met avocadomayonaise

Spoel de geraspte uien in een zeef af met koud water en laat ze goed uitlekken. Prak de avocado en de mayonaise in een schaal met een vork fijn en meng goed. Roer de ui, de tomaten, het koriandergroen, het limoensap en de knoflook erdoor.

20 April 2017
Categorie
Ludiek
Huifkar blog banner
Kamperen in een zelfgemaakte huifkar

Na jaren kamperen en wandel- en fietsvakanties waren Niek en Elze uit Eindhoven toe aan iets nieuws: Dit jaar gaan ze kamperen in een huifkar! Obelink mocht een kijkje nemen bij het eindresultaat die ze met trots lieten zien!

18 April 2017
Categorie
Ludiek
De BBQ trends van 2017 blog banner
De BBQ trends van 2017

Het barbecueseizoen is begonnen! De nieuwe barbecuecollectie ligt in de winkel, dus dat betekent dat het tijd wordt om eens in de trends te duiken van dit jaar.

14 April 2017
Categorie
Trends
Sfeer tent blog banner
Sfeer in jouw tent of caravan: 4 tips!

Een gezellige uitstraling kun je ook creëren met producten. Wij delen een paar simpele tips waarmee je de tent of caravan binnen no-time kunt omtoveren tot een sfeervolle, kleurrijke plek.

12 April 2017
Categorie
Advies
Barbecue special blog banner
Kom naar de barbecue special op Tweede Paasdag

Op Tweede Paasdag is de Barbecue Special bij Obelink! Dit betekent een dag vol met lekker eten, Paaspret en gezelligheid. Benieuwd? Lees dan snel verder!

10 April 2017
Categorie
Koopzondag
Goedkope uitjes tijdens je kampeervakantie blog banner
5 ideeën voor goedkope uitjes tijdens je kampeervakantie

Wanneer je gaat kamperen, wil je ongetwijfeld ook wat zien van de omgeving waarin je verblijft. Uitstapjes kunnen flink in de papieren lopen als je niet uitkijkt. We doen je een vijftal ideeën aan de hand.

7 April 2017
Categorie
Advies
Kamperen met een baby blog banner
Kamperen met een baby: 8 tips!

Fijn met je gezinnetje genieten in de buitenlucht. Met kamperen kun je immers niet vroeg genoeg beginnen! Wel heeft zo’n kampeertripje wat voorbereiding nodig. We zetten hier onze tips voor je op een rijtje!

5 April 2017
Categorie
Advies
Kinderweekend 2017 blog banner
Kom naar het kinderweekend op zaterdag 8 en zondag 9 april!

Tijdens het kinderweekend organiseren we allerlei leuke acties, activiteiten en een te gekke kleurplatenactie. Benieuwd? Lees dan snel verder!

3 April 2017
Categorie
Koopzondag
Hoe bevestig ik een bustent blog banner
Hoe bevestig ik een bustent?

Ben jij in het bezit van een bus en ben je van plan om een bustent aan te schaffen? Er bestaat vrijwel altijd wel een manier om de tent aan je bus te bevestigen. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje!

30 Maart 2017
Categorie
Advies
Afspannen van een tent blog banner
Afspannen van een tent: de do’s en don’ts

Misschien herken je het wel. Je hebt uren in de auto gezeten en eenmaal op de camping wil je de tent zo snel mogelijk opzetten. Wij willen je graag aan de hand van foto’s de do’s en don’ts laten zien wat betreft het opzetten en afspannen van een tent.

29 Maart 2017
Categorie
Advies
Tentenspecial blog banner
Kom naar de tentenspecial op zondag 2 april!

Op de open zondag van 2 april zetten wij de nieuwe tentencollectie van 2017 in het zonnetje. Lees snel verder voor meer info!

27 Maart 2017
Categorie
Koopzondag
Laden...
Wij gebruiken cookies
Naar boven