Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

Hoe tent droog houden
Hoe kan ik mijn tent droog houden? 7 tips!
De meeste kampeerders schrikken niet van een regenbuitje op de camping. Als de regen aanhoudt, is het toch handig om wat maatregelen te nemen zodat je zeker weet dat het lekker droog blijft in je tent. Wij delen onze tips met je!
19 April 2019
Categorie
Advies
Met auto of camper onderweg in Europa
Met de auto of camper onderweg in Europa? Dit moet je weten
Met de auto of camper door Europa? Dan moet je een paar dingen weten en van tevoren regelen. Wij helpen jou graag hierbij.
18 April 2019
Categorie
Onderweg
Barbecue special blog banner
Obelink geopend op Tweede Paasdag
Ben jij al klaar voor het nieuwe kampeerseizoen? Op Tweede Paasdag is Obelink Vrijetijdsmarkt geopend en kun je een kijkje nemen in de vernieuwde Obelink.
15 April 2019
Categorie
Koopzondag
Hoe kan ik mijn tent koel houden?
Hoe kan ik mijn tent koel houden? 16 tips!
Ga jij het liefst naar een warme kampeerbestemming? Garantie op zon, lange zomeravonden en lekkere dagen aan het zwembad. Toch zit er soms ook een nadeel aan een zonnige kampeervakantie: de warme nachten. Lees onze tips!
12 April 2019
Categorie
Advies
Zondag 14 april: Opblaasbare tenten special
Als je goed rondkijkt op de camping dan zie je het steeds vaker: een opblaasbare tent die binnen een paar minuten staat als een huis. Op zondag 14 april staat het bij Obelink Vrijetijdsmarkt in het teken van opblaasbare tenten.
8 April 2019
Categorie
Koopzondag
Welke stekker heb ik nodig op de camping?
Voor je koffiezetapparaat, mobiele telefoon en verlichting is het handig om stroom te hebben. Maar welke stekker heb je nodig en hoe werkt dat precies op de camping? Wij leggen het je uit in dit blog!
5 April 2019
Categorie
Advies
Zondag 7 april: wandel- en fietsdag!
Op zondag 7 april kun je bij ons terecht voor een dag die geheel in het thema staat van wandelen en fietsen. De lente is begonnen, dus tijd om er weer op uit te gaan!
1 April 2019
Categorie
Koopzondag
Hoe vol is mijn gasfles?
Je herkent het misschien wel: je gaat op vakantie met de caravan, laadt de gasfles in en je vraagt je opeens af hoe vol de gasfles eigenlijk nog is. Er zijn een aantal trucjes en artikelen die je daarbij kunnen helpen!
27 Maart 2019
Categorie
Advies
Openingsweekend vernieuwde Obelink
30 en 31 maart is het openingsweekend van de vernieuwde Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk. De laatste maanden is er hard gewerkt aan veel veranderingen, waaronder een nieuwe camperhal en een vergrote showroom van de tentenafdeling.
25 Maart 2019
Categorie
Koopzondag
Welke soorten campers zijn er?
Speel je weleens met de gedachte om een camper aan te schaffen? Een super idee, maar het is niet makkelijk te beslissen welke soort camper je moet kiezen. Wij zetten de verschillende types met hun voor- en nadelen op een rij.
23 Maart 2019
Categorie
Advies
De lente komt eraan! Tuinspecial op 24 maart
Wij vieren de komst van de lente met een tuinspecial op zondag 24 maart. Laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen, barbecues en tuinaccessoires.
18 Maart 2019
Categorie
Koopzondag
De nieuwe Obelink folder is uit!
De eerste open zondag van dit jaar is alweer een feit en het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur. Daar hoort uiteraard ook de nieuwe Obelink folder bij!
13 Maart 2019
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies