Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

Obelink Kampeer Academy blog banner
Meld je aan voor de gratis Obelink Kampeer Academy!

Ben jij een beginnende kampeerder en wil je goed voorbereid je eerste kampeeravontuur ingaan? Kom dan op 16 en 17 juni naar de gratis Obelink Kampeer Academy bij Marveld Recreatie in Groenlo.

23 April 2018
Categorie
Campings
Grillen met Obelink tijdens de BBQ special op 29 april
Ben jij op zoek naar een nieuwe barbecue of ben je benieuwd naar de nieuwste barbecue snufjes en trends? Dan ben je bij Obelink op zondag 29 april tijdens de BBQ special aan het juiste adres.
23 April 2018
Categorie
Koopzondag
Welke maat grondzeil heb ik nodig?
Ben jij op zoek naar een nieuw grondzeil voor in de voortent, maar weet je niet welke maat je nodig hebt? Wij leggen het je uit!
19 April 2018
Categorie
Advies
Sunshine Sunday op 22 april bij Obelink
Het is nog niet bekend, hoe het weer wordt op 22 april maar bij Obelink schijnt op deze zondag hoe dan ook de zon, want het is Sunshine Sunday!
16 April 2018
Categorie
Koopzondag
Welk toiletpapier en middelen voor een chemisch campingtoilet?
Een chemisch campingtoilet is anders dan een gewone wc zoals je die thuis hebt. Hierbij horen daarom ook andere middelen en toiletpapier. In dit blog leggen we je uit welke ‘accessoires’ je het best kunt kiezen bij je chemische Porta Potti.
11 April 2018
Categorie
Advies
Obelink mannendag op zondag 15 april
Het is nog lang geen Vaderdag, maar Obelink gaat de mannen alvast in het zonnetje zetten. En dat geldt niet alleen voor vaders, maar voor alle mannen, groot en klein. Er is namelijk mannendag op de derde zondag in april bij Obelink.
10 April 2018
Categorie
Koopzondag
Hoe werkt een Porta Potti?
Een Porta Potti is een draagbaar chemisch toilet van Thetford. In dit blogartikel vertellen we je meer over de werking van een Porta Potti en hoe je een dergelijk toilet moet legen.
10 April 2018
Categorie
Advies
Welke soorten chemische toiletten zijn er?
Met een chemisch toilet hoef je niet meer de hele tijd naar het toiletgebouw van de camping te wandelen, maar kun je in je caravan, camper of voortent naar het toilet. Er zijn verschillende soorten chemische toiletten en in dit blogartikel vertellen wij je hierover.
9 April 2018
Categorie
Advies
Hoe en wanneer impregneer je een tent?
Om te voorkomen dat je tent gaat lekken is regelmatig impregneren belangrijk. In dit blog leggen we je uitgebreid uit wanneer het nodig is om een tent te impregneren en hoe je dat precies doet.
6 April 2018
Categorie
Advies
Hoeveel luchtdruk in een opblaasbare (voor)tent?
Bij het oppompen van je tent is het belangrijk dat je de juiste hoeveelheid luchtdruk toevoegt. Benieuwd wat nou de juiste luchtdruk is voor de luchtbuizen in je tent? Wij leggen het je uit!
4 April 2018
Categorie
Advies
Zondag 8 april: Obelink familiedag voor jong en oud!
Op zondag 8 april zet Obelink Vrijetijdsmarkt alle kampeerders van jong tot oud in het zonnetje tijdens de Obelink familiedag. Een dag vol met leuke activiteiten voor het hele gezin. Ben jij erbij?
3 April 2018
Categorie
Koopzondag
Hoe vouw ik mijn voortent op?
Heb jij ook moeite met het opvouwen van je voortent? De voortent zit bij het uitpakken mooi strak in de tentzak, maar hoe krijg je de voortent weer netjes opgevouwen? Wij geven je tips!
28 Maart 2018
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies