Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

Verbouwingsupdate: Obelink in een nieuw jasje
Wij zijn aan het uitbreiden! Er wordt niet alleen gewerkt aan een nieuwe afdeling, maar de hele winkel wordt in een nieuw jasje gestoken. Ben je benieuwd wat er allemaal verandert dit seizoen? Lees dan snel verder.
7 Februari 2019
Categorie
Advies
Welke accessoires voor mijn opblaasbare Kampa voortent?
Heb jij een opblaasbare Kampa tent voor je caravan of camper, maar weet je niet welke accessoires je hierbij kunt kopen of weet je niet welke maat je hiervan nodig hebt? In deze blog zetten we het voor je op een rijtje.
4 Februari 2019
Categorie
Advies
Wat betekent de R-waarde van een slaapmat?
Is je ook al opgevallen dat op je slaapmat een R-waarde oftewel R-value aangegeven is en vraag je je af wat dit betekent? Wij vertellen het je graag in dit blog.
30 Januari 2019
Categorie
Advies
Hoe berg ik een slaapmat op?
Terwijl schuimmatten bijvoorbeeld gewoon opgerold en in de tas terug gestopt kunnen worden, hebben self inflating slaapmatten meer zorg nodig bij het opbergen. Om te begrijpen waarom dit nodig is, is het handig om te weten hoe dergelijke slaapmatten opgebouwd zijn.
29 Januari 2019
Categorie
Advies
Hoe zet ik een tent op?
Heb je net een tent gekocht en ben je benieuwd hoe je een tent het beste kunt opzetten? Wij leggen het je stap voor stap uit.
26 Januari 2019
Categorie
Advies
Hoe vouw ik een slaapmat goed op?
Ben je benieuwd hoe je een slaapmat goed oprolt? Wij leggen het stap voor stap voor je uit.
24 Januari 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik een tent laten drogen?
Wist jij dat de kans op schimmelvorming in je tent erg groot is als je de tent nat of vochtig inpakt? Je tent droog inpakken of zo snel mogelijk drogen bij thuiskomst is dus van essentieel belang bij een lange levensduur van je tent.
22 Januari 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik een tent beveiligen?
Als je voor een paar boodschappen de deur uitgaat, of je een dagje opstap gaat met het gezin, dan zorg je er altijd voor dat alle deuren thuis netjes op slot zitten. Hoe werkt dat eigenlijk op de camping?
21 Januari 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn tent verwarmen?
In het voor- en najaar en natuurlijk de winter kunnen de temperaturen ’s nachts erg dalen waardoor het vrij koud is in je tent. Toch is dit geen reden om niet te gaan kamperen, want er zijn een paar simpele trucs waardoor je lekker warm kunt blijven!
16 Januari 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn tent waterdicht maken?
Je kijkt al maanden uit naar je kampeervakantie en als het eenmaal zo ver is, blijkt bij de eerste regenbui dat je tent lekt. Misschien lekt er een beetje water binnen via een naad, of lijkt het te lekken op het doek. Hoe los je dit op?
14 Januari 2019
Categorie
Advies
Wat zijn Gore-Tex wandelschoenen?
Je begint fanatiek aan een wandeling en bij thuiskomst ben je blij dat je wandelschoenen uitkunnen: je hebt namelijk een blaar. Om dit te voorkomen, kun je het beste Gore-Tex wandelschoenen gebruiken.
11 Januari 2019
Categorie
Advies
Welke gaskachel kies ik?
De temperaturen gaan dalen, de avonden worden frisser en als je graag in het najaar kampeert is een kachel noodzakelijk. In dit blog leggen we je het een en ander over gaskachels uit: hoe het werkt en welke types er zijn.
9 Januari 2019
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies