Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

Nieuw: De Obelink Markies
Een zakluifel schuif je door de caravanrail en is vrijwel direct klaar voor gebruik. De Obelink Markies is een nieuwe zakluifel in ons assortiment. Benieuwd of de Obelink Markies wat voor jou is?
19 Februari 2018
Categorie
Advies
Wat heb ik allemaal nodig om luifel zijwanden te monteren?
Bij de aanschaf van een zijwand komt er meer kijken dan alleen de zijwand zelf, zoals een rafter en bevestigingsclips. In dit blog leggen we je uit welke extra items je nodig hebt en waarom!
14 Februari 2018
Categorie
Advies
Wat moet ik weten voor ik een luifel zijwand kan bestellen?
Voordat je een zijwand kunt aanschaffen zijn er vier dingen van belang: het merk, het type luifel, de aanbouwhoogte en de uitval.
14 Februari 2018
Categorie
Blog
Welke maat luifel heb ik nodig?
Voordat je een luifel aanschaft is het belangrijk om te weten welke maat luifel je nodig hebt. In deze blog leggen we je precies uit hoe je de maat luifel kunt bepalen!
12 Februari 2018
Categorie
Advies
Omloopmaat blog banner
Hoe bereken je de juiste omloopmaat van jouw caravan?

Je voortent of caravanluifel is aan vervanging toe. Of misschien heb je wel een nieuwe caravan aangeschaft. Tof! Altijd leuk om iets nieuws uit te mogen zoeken toch?

9 Februari 2018
Categorie
Advies
Welke accessoires voor mijn opblaasbare Kampa voortent?
Heb jij een opblaasbare Kampa tent voor je caravan of camper, maar weet je niet welke accessoires je hierbij kunt kopen of weet je niet welke maat je hiervan nodig hebt? In deze blog zetten we het voor je op een rijtje.
8 Februari 2018
Categorie
Advies
Hoe voorkom ik dat de boiler en watertank bevriezen?
Als je in het najaar gaat kamperen, dan bestaat de kans dat het gaat vriezen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je water bevriest en dat je zonder water komt te zitten. Wij leggen je daarom uit hoe je de boiler en watertank vorstvrij kunt houden.
5 Februari 2018
Categorie
Advies
Welk grondzeil voor mijn voortent?
Om droge en warme voeten te houden in de voortent, is het belangrijk dat je gebruik maakt van een goede basis op de grond, bestaande uit een gronddoek, grondzeil en tenttapijt.
2 Februari 2018
Categorie
Advies
Welke maat Kampa opblaasbare campertent heb ik nodig?
Heb je een mooie opblaasbare campertent van Kampa op het oog, maar vind je het moeilijk om te bepalen welke maat je precies nodig hebt? Wij leggen je in dit blog uit hoe je de juiste maat bepaald!
31 Januari 2018
Categorie
Advies
Welke modellen opblaasbare campertenten zijn er?
Ben je op zoek naar een opblaasbare campertent, maar heb je geen idee waar je de zoektocht moet beginnen? Kampa heeft een mooie collectie opblaasbare campertenten. Wat de verschillen zijn tussen deze modellen, lees je in dit blog!
29 Januari 2018
Categorie
Advies
Waarom een gasdrukregelaar op een gasfles?
Ben je van plan om een gaskachel of barbecue te kopen? Dan is het belangrijk om te weten dat je altijd een gasdrukregelaar nodig hebt. Wij leggen je uit hoe het werkt en waar je op moet letten!
27 December 2017
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn gaskachel aansteken?
Een gaskachel kan binnen no-time een grote ruimte verwarmen, zodat je niet hoeft te koukleumen. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je de gaskachel aan de praat krijgt en nog belangrijker: hoe de gaskachel lang blijft branden zonder dat de waakvlam uitvalt.
22 December 2017
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies