Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Lees alles over de laatste tips en trends van onze specialisten.

Welke campingstoel past bij mij?
Ben je op zoek naar een fijne campingstoel, maar heb je geen idee waar je de zoektocht moet beginnen? Aan de hand van een paar stappen kun je sneller bepalen welke stoel bij je past!
20 Augustus 2018
Categorie
Advies
Met de auto naar Duitsland op vakantie? Dit moet je weten
Duitsland behoort jaar in jaar uit tot één van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Benieuwd wat je allemaal verplicht in de auto moet hebben en hoe hard je eigenlijk mag rijden? Je leest het allemaal in dit blog.
15 Augustus 2018
Categorie
Advies
Welke campingtafel past bij mij?
Ga je voor het eerst kamperen en ben je op zoek naar een nieuwe campingtafel? Of is je oude kampeertafel toe aan vervanging? In dit blog leggen we je de verschillen uit tussen de verschillende materialen, groottes en andere extra’s.
13 Augustus 2018
Categorie
Advies
Welk gasdrukregelaarsetje heb ik nodig?
Als je de verkeerde gasdrukregelaar gebruikt, kunnen er steekvlammen ontstaan. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom is het belangrijk dat je de juiste gasdrukregelaar gebruikt. Benieuwd welke gasdrukregelaar je nodig hebt?
10 Augustus 2018
Categorie
Advies
Welke airco kies ik voor mijn caravan of camper?
De afgelopen weken, en zelfs maanden, zijn we flink verwend met hoge temperaturen. Om een beetje verkoeling te zoeken voor je caravan of camper, kun je daarom een airco plaatsen. Benieuwd welke airco het beste bij jou past?
30 Juli 2018
Categorie
Advies
Hoe onderhoud je je zwembad blog banner
Hoe houd ik het water in mijn zwembad schoon?
Hoe houd je het zwembad schoon? Op welke manier geniet je zo lang mogelijk van je zwembad? Regelmatig en goed onderhoud is van groot belang. Wij geven tips!
27 Juli 2018
Categorie
Advies
Heb ik adapterplaten nodig voor mijn mover?
Stel je eens voor: je hebt een mover aangeschaft en komt er bij het monteren van je mover achter dat het helemaal niet past zonder adapterplaten. Wij delen onze twee tips met jou hoe je erachter komt of jij adapterplaten nodig hebt.
23 Juli 2018
Categorie
Advies
Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een waterpomp?
Welke waterpomp heb je eigenlijk? Wat doet een waterpomp precies en waar moet je op letten als je een nieuwe waterpomp wilt aanschaffen? Wij leggen het je allemaal uit in dit blog.
20 Juli 2018
Categorie
Advies
Met de auto naar Frankrijk op vakantie? Dit moet je weten
Ben je een echte francofiel en is Frankrijk al jaren je favoriete vakantieland? Lees dus in dit blog wat je moet weten als je dit jaar met de auto op vakantie naar Frankrijk gaat.
16 Juli 2018
Categorie
Advies
Een kijkje in de caravan van... Tom en Linde!
Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je soms ook heel benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan van vanaf nu regelmatig een kijkje nemen in een caravan.
9 Juli 2018
Categorie
Ludiek
Hoeveel liter backpack inhoud kies ik?
Ga jij binnenkort een nieuwe backpack uitzoeken? Dan is het bepalen van de inhoud een belangrijke keuze. Je wilt er tijdens het inpakken natuurlijk niet achter komen dat je favoriete schoenen niet mee kunnen. We helpen je kiezen met dit blog!
6 Juli 2018
Categorie
Advies
Hoe houd ik mijn hond koel in de zomer?
Als het erg warm is, doen we er alles aan om onszelf te verkoelen. Minstens zo belangrijk is dat je ook aan je huisdier denkt. Honden kunnen niet goed tegen de hitte, aangezien ze zichzelf niet goed kunnen verkoelen.
4 Juli 2018
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies