Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Volg mijn bestelling(en)

Bezorging en levertijd

Levertijd en Bezorging
De populairste producten uit ons assortiment heeft u binnen twee werkdagen in huis. Genoemde levertijd is na ontvangst betaling en voor levering binnen de Benelux of Duitsland. Bij alle andere EU landen is de levertijd ca 2 werkdagen meer. Deze genoemde levertijd geldt als een indicatie en nimmer als fatale termijn.
Bij elk product ziet u direct de actuele levertermijn van het product Vrijwel al onze producten zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Wanneer u meerdere producten in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het product met de langste levertijd.Levering alleen mogelijk na vooruitbetaling. Dit kan per bankoverschrijving, IDEAL of creditcard (VISA en Mastercard) Bij een bankoverschrijving kan het 1 tot 2 werkdagen duren voor wij deze hebben ontvangen en verwerkt. Bij ontvangst van uw betaling krijgt u per e-mail bericht en wordt uw bestelling vervolgens binnen de gestelde termijn op de website bij u thuisbezorgd. Indien u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden.


Het pakket online volgen:
Met de pakketcode kunt u uw bestelling volgen op de website van onze vervoerder (DPD). U vindt deze code in de verzendbevestiging, die wij tussen 16.00 en 17.00 uur per e-mail naar u toezenden. Bij producten die rechtstreeks vanaf de fabrikant worden verstuurd vindt u geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kunnen niet online gevolgd worden. Foutmeldingen op de DPD website kunnen wij helaas niet verhelpen.

Wij bieden geen mogelijkheid om artikelen via internet te bestellen en deze in de winkel af te halen. Hiervoor dient u naar de winkel te komen en daar de artikelen af te rekenen.
Laden...