Voor kinderen is kamperen ��n groot feest. Lekker zwemmen, naar de speeltuin en iedere dag spelen met de buurkinderen. Heb je als kind gekampeerd? Dan kijk je daar zeker weten met een grote glimlach op terug. Op zondag 8 april zet Obelink Vrijetijdsmarkt alle kampeerders van jong tot oud in het zonnetje tijdens de Obelink familiedag. Een dag vol met leuke activiteiten voor het hele gezin.Voor de kinderen

Op een familiedag horen natuurlijk leuke activiteiten waarmee de kids zich de hele dag kunnen vermaken:

  • Marveld recreatie komt met een springkussen, skelterbaan en kinderen kunnen zich laten schminken
  • We delen 1000 Punch ballonnen uit van Ice Peak
  • Bij besteding vanaf タ50,- krijg je 2 gratis entreekaartjes van Hof van Eckberge
  • We hebben ons eigen speelparadijs in het restaurant
  • Een speciaal kindermenu: een sapje met een donut voor タ1,50
  • Een ballonnenclown die de mooiste figuren maakt!

Voor de volwassenen

Zijn de kinderen uitgespeeld? Kom dan kijken bij ��n van de live demo�s:

Kampa opblaasbare voortenten

Opblaasbare voortenten zijn erg in trek: binnen mum van tijd staat jouw voortent klaar! Firma Kampa komt langs en laat zien hoe makkelijk en eenvoudig het is om deze voortenten op te zetten. Tevens maak je op 8 april ook kans om ��n van deze prachtige voortenten te winnen.


Hoe maak ik mijn caravan schoon?

Kampeer jij met een caravan en kun je wel wat tips gebruiken om je caravan schoon te krijgen? Gently laat op 8 april zien op welke manier je de caravan kunt schoonmaken. Benieuwd welke middelen je hiervoor kunt gebruiken, hoe frequent je dit doet en op welke manier je het beste kunt poetsen? Zorg dan dat je erbij bent!

Grillen met Weber

Zin in een lekker hapje tussendoor? Mattie komt lekker grillen op verschillende barbecues van Weber. Gedurende de hele dag maakt hij de lekkerste gerechten klaar. Laat je inspireren en kom proeven!
Nieuwe collectie 2018

Als je met kinderen kampeert, heb je altijd wat extra spullen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een kinderslaapzak, een kinderservies, een leuke lamp en stoeltjes. Ook dit jaar hebben we weer genoeg in onze collectie voor zowel jonge als oude kampeerders, waaronder onze eigen Wander Wonder collectie. Een vrolijke, eigenzinnige kampeercollectie voor de hele familie.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 8 april geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.