Zondag 25 juni is onze megastore geopend met als thema Glamping: lekker luxe kamperen! In onze winkel vind je allerlei kampeerspullen om jouw eigen glamp ervaring mee te creëren: katoenen sahara tenten, handige kampeermeubels en de leukste decoratie om je tent mee op te vrolijken! Met leuke acties en activiteiten maken we er een gezellige dag van.

 

Glamping

Glamping is sinds een aantal jaren weer helemaal hip, het betekent letterlijk 'glamorous camping'. Het is geïnspireerd door de reistenten van koninklijke families. Zij wilden op reis of tijdens de oorlog van dezelfde luxe genieten als thuis. Tegenwoordig is glamping voor iedereen mogelijk en razend populair. Maar je kunt zelf natuurlijk ook je eigen "glamp ervaring" creëren. Zo kun je alles naar eigen wensen aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een ruime katoenen tent zoals de Obelink Sahara 400 en richt deze volledig naar je eigen stijl in.


Barbecueën

Onze collega Yvonne gaat heerlijk voor jullie barbecueën op de Cadac Carri Chef 2. Proef de zelfgemaakte hamburgers, gemarineerde kip en meer lekkers! Je vindt haar op de afdeling tuinmeubelen (Hal 7.2).

 

Lekkers in het restaurant

In het restaurant hebben we leuke & lekkere acties:

  • Verse muntthee met honing voor タ1,95
  • Zalmmenu met frietjes en salade voor タ8,95
  • Wekkerprijs in het restaurant: Gaat de wekker af tijdens het afrekenen? Dan mag je gratis doorlopen!

 

We willen jullie van harte uitnodigen in onze megastore! Zijn jullie er zondag 25 juni bij?