Obelink heeft alles in huis voor veel populaire sporten: voetbal, tennis, hardlopen, zwemmen, noem maar op. De nieuwe voorjaarscollectie is binnen van alle bekende merken en ziet er ontzettend goed uit. Tijdens de Sportspecial op zondag 26 maart willen we we graag de nieuwste collecties aan jullie voorstellen: bekijk bijvoorbeeld de nieuwe zwemcollectie van Speedo of de sportkleding van Nike en Adidas. Lees snel verder voor het programma van de Sportspecial!Upcoming: trailrunning

Naast de reguliere sporten, wil Obelink ook aandacht geven aan nieuwe buitensporten, waaronder trailrunning: off-road hardlopen. Zo kun je ook bij ons terecht als je wilt beginnen met trailrunning: off-road hardlopen. Net als veel andere buitensporten is trailrunning ontzettend upcoming. Bij deze sport ren je door de natuur op onverharde paden met veel variatie. Het is dan ook een flinke uitdaging waar steeds meer hardlopers voor kiezen. Met de juiste schoenen, outfit en accessoires maak je jouw run zo comfortabel mogelijk en kun je zonder zorgen van de natuur genieten.

 

Schoenen
Goede hardloopschoenen voor trailrunning zorgen voor voldoende grip en stabiliteit op de onverharde ondergrond. Zo zijn er ook schoenen speciaal ontworpen voor zowel zachte als harde ondergrond. Met een Unifly tussenzool wordt de voet extra ondersteund en worden schokken gedempt. Daarnaast zet het HyperWrap systeem de voet vast voor natuurlijke stabiliteit en beweeglijkheid. Denk eraan dat bij goede schoenen, ook goede sokken horen! Kies voor dunne, sportdrogende sportsokken om zo wrijving of zelfs blaren te voorkomen.

 

Kleding
Kies voor sneldrogende kleding die voor voldoende bewegingsvrijheid zorgen: een goede legging, thermoshirt en sportshirt zorgen voor een goede basis. Bij warmer weer is ��n laagje bovenkleding voldoende en kan een korte broek prettig zijn. Doe bij kouder of regenachtig weer een trainingsjasje aan. Zorg verder voor comfortabel ondergoed en voor de dames een stevige sportbh met maximaal support. 

 

Accessoires
Nu de outfit compleet is kun je nadenken over hoe je bijvoorbeeld water, een mobiele telefoon of eten meeneemt. De rugzak Active Leisure Cross is daarvoor een geschikte oplossing. Hierin zit een waterzak met drinksysteem en verder is de rugzak ventilerend, voorzien van reflectie en heeft de tas handige vakjes voor een mobieltje of zonnebril. In zoメn rugzak kun je tijdens het rennen ook makkelijk je trainingsjasje wegstoppen. PS: Over een paar weken vertellen we jullie meer over deze gave sport!Sportieve activiteiten in de winkel!

Bij onze Sportspecial horen natuurlijk sportieve activiteiten! Lees hieronder wat we voor jullie in petto hebben:

  • Doelschop in de winkel: de kids kunnen hiermee sportieve prijzen winnen
  • Diverse verlotingen op de sportafdeling: prijzen van o.a. Craft en Rogelli
  • Wekkerprijs in het restaurant: gaat de wekker wanneer je aan het afrekenen bent? Dan mag je gratis doorlopen!
  • Doe de gratis footscan op de sportafdeling en neem een hardloopschema mee voor beginnende hardlopers
  • Op de voortentenafdeling is een specialist van Walker aanwezig. Je kunt bij hem terecht voor tips en advies.
  • Deze zondag zal onze collega Yvonne de Cadac Carri Chef 2 BBQ Plancha demonstreren en je allerlei lekkers laten proeven.

Kortom: een gezellige en sportieve open zondag! Ben jij er ook bij?!