Koopzondag

 1. Voortenten en luifels centraal bij Obelink op zondag 8 maart

  Op de tweede open zondag van het jaar is het tijd voor de voortenten en luifels. Ideaal voor de kampeerder die graag met de caravan of camper rondtrekt. Ben jij erbij?
  Lees meer »
 2. Vier de start van het kampeerseizoen met ons!

  Kampeerliefhebbers opgelet: op zondag 1 maart vieren wij de start van het kampeerseizoen met de allereerste open zondag van het jaar! Zien we jou daar?
  Lees meer »
 3. Openingsweekend vernieuwde Obelink

  30 en 31 maart is het openingsweekend van de vernieuwde Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk. De laatste maanden is er hard gewerkt aan veel veranderingen, waaronder een nieuwe camperhal en een vergrote showroom van de tentenafdeling. Tijdens het openingsweekend heeft Obelink messcherpe openingsaanbiedingen en is er wat te doen voor jong en oud.

  Wat is er veranderd?

  • 5000m2 meer shopplezier
  • Campers in het assortiment
  • Nieuwe shoppingroute
  • Luifel- en voortentenafdeling vergroot
  • 2000m2 extra tenten showroom
  • Vouwwagen showroom vergroot
  • In het restaurant een nieuwe sapbar

  Tijdens dit weekend zetten wij de nieuwe tentencollectie van 2019 in het zonnetje. Is je tent toe aan vervanging of ga je dit jaar voor het eerst kamperen en ben je op zoek naar een nieuwe tent? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De showroom is weer gevuld met de mooiste merken, de nieuwste modellen en de beste accessoires.

  Lees meer »
 4. Beachweekend bij Obelink op 7 en 8 juli

  Het voorjaar en de zomer hebben ons al behoorlijk verwend met mooi weer en met strandtemperaturen. Hoog tijd om deze heerlijke temperaturen te vieren bij Obelink Vrijetijdsmarkt! In het weekend van 7 en 8 juli staat daar alles in het teken van het strand.
  Lees meer »
 5. Open zondag 1 juli bij Obelink: Koken op de camping

  Het camping leven: De hele dag buiten, leuke contacten met andere mensen, lekker relaxen en alle vrijheid voor de kinderen. En dan is daar nog het koken op de camping. ᄡKoken op de campingᄡ is het motto van de open zondag bij Obelink op 1 juli.
  Lees meer »
 6. Festivalzondag bij Obelink op 24 juni

  De eerste festivals van het seizoen zijn al geweest, zoals Pinkpop, Oerol of Manana Manana. En er staan nog heel wat leuke en spannende festivals op het programma. Hoogste tijd de nodige spullen in huis te halen!
  Lees meer »
 7. Open zondag 10 juni: Lekker koel de zomer door!

  We houden van warme zomerdagen en lauwe avonden - maar soms is het net een beetje te veel en zoeken we verkoeling. In het zwembad, onder een parasol, met een heerlijk koud drankje uit de koelbox of met een ventilator in de tent.
  Lees meer »
 8. Kom stoelen testen op zondag 3 juni!

  Bij Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk staat zondag 3 juni volledig in het teken van lekker zitten op de camping. Bekijk de nieuwste klapstoelen, vouwstoelen, kinderstoelen, relaxstoelen en take a seat!
  Lees meer »
 9. Test luchtbedden en relaxstoelen op zondag 27 mei

  Kamperen is op allerlei manieren goed voor je. Doordat je veel buiten bent voel je je bijvoorbeeld fitter en slaap je beter. Op 27 mei staat bij ons alles in het teken van slapen en relaxen op de camping!
  Lees meer »
 10. Kom shoppen op Tweede Pinksterdag!

  Ben jij al klaar voor je kampeervakantie? Kom je laatste voorbereidingen treffen bij Obelink op Tweede Pinksterdag. Goed voorbereiden is erg belangrijk zodat je niets vergeet en je een goede reis tegemoet gaat!
  Lees meer »
Pagina