Algemeen

 1. De nieuwe Obelink folder is uit!

  De eerste open zondag van dit jaar is alweer een feit en het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur. Daar hoort uiteraard ook de nieuwe Obelink folder bij!
  Lees meer »
 2. Obelink Kampeer Academy: een groot succes!

  Met goed weer in het vooruitzicht was het afgelopen weekend zover. De tweede editie van de Obelink Kampeer Academy ging van start op Marveld recreatie in Groenlo. Een groot succes!
  Lees meer »
 3. Maak kans op € 50,- shoptegoed!

  Wil jij kans maken op タ50,- shoptegoed? Laat dan een productreview achter na je online aankoop!
  Lees meer »
 4. Meld je aan voor de gratis Obelink Kampeer Academy!

  Ben jij een beginnende kampeerder en wil je goed voorbereid je eerste kampeeravontuur ingaan? Kom dan op 16 en 17 juni naar de gratis Obelink Kampeer Academy bij Marveld Recreatie in Groenlo.

  Lees meer »
 5. Vraag het Obelink 3

  Iedereen kan leren kamperen! Dit blog is d� plek voor jou om je vraag over kamperen te stellen. Dit keer beantwoorden we o.a. vragen over wat je kunt doen als je tentmaat niet klopt en met welke voortent je het hele jaar door kunt kamperen.
  Lees meer »
 6. Vraag het Obelink 2

  Iedereen kan leren kamperen! Dit blog is dé plek voor jou om je vraag over kamperen te stellen. Dit keer beantwoorden we o.a. vragen over het opzetten en schoonmaken van een (voor)tent!
  Lees meer »
 7. Vraag het Obelink

  Iedereen kan leren kamperen! Dit blog is dé plek voor jou om je vraag over kamperen te stellen. Dit keer beantwoorden we o.a. vragen over slijtage van het grondzeil en het gebruik van rotspennen.
  Lees meer »
 8. Review Outwell Roswell 5a

  Via een leuke review actie op onze Facebookpagina heeft familie van Loon uit Vught de Outwell Roswell 5a gewonnen. Zij hebben de tent getest en lieten ons weten wat ze van de tent vinden.
  Lees meer »
 9. 100.000 fans op onze Facebookpagina!

  We hebben de 100.000 likes behaald op onze Facebookpagina en jullie beoordelen ons gemiddeld met een 9.4! Dit is voor ons een cadeau met onbeschrijfelijk veel waarde en dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.
  Lees meer »
 10. De nieuwe 2017 zomerfolder is uit!

  Het nieuwe kampeerseizoen is weer begonnen en daar hoort uiteraard ook de Obelink folder bij! Heb jij de folder al in huis?

  Lees meer »
Pagina