Nieuws

 1. Deze zomer kleuren Nederlandse campings toch ‘Oranje’

  Door de versoepelde Corona-maatregelen is vakantie in eigen land deze zomer een van de weinige opties. Zeker nu op campings het sanitair en andere gezamenlijke ruimtes op 1 juli weer open gaan, lijkt een oranjecamping haast onvermijdelijk. Hoe goed zijn wij Nederlanders voorbereid? Obelink Vrijetijdsmarkt, specialist op het gebied van kamperen, deed onderzoek onder Nederlandse kampeerders om te zien hoe zij tegen de zomervakantie aankijken.

  Lees meer »
 2. De nieuwe Obelink folder is uit!

  De eerste open zondag van dit jaar is alweer een feit en het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur. Daar hoort uiteraard ook de nieuwe Obelink folder bij!
  Lees meer »
 3. Voortenten en luifels centraal bij Obelink op zondag 8 maart

  Op de tweede open zondag van het jaar is het tijd voor de voortenten en luifels. Ideaal voor de kampeerder die graag met de caravan of camper rondtrekt. Ben jij erbij?
  Lees meer »
 4. Vier de start van het kampeerseizoen met ons!

  Kampeerliefhebbers opgelet: op zondag 1 maart vieren wij de start van het kampeerseizoen met de allereerste open zondag van het jaar! Zien we jou daar?
  Lees meer »
 5. Openingsweekend vernieuwde Obelink

  30 en 31 maart is het openingsweekend van de vernieuwde Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk. De laatste maanden is er hard gewerkt aan veel veranderingen, waaronder een nieuwe camperhal en een vergrote showroom van de tentenafdeling. Tijdens het openingsweekend heeft Obelink messcherpe openingsaanbiedingen en is er wat te doen voor jong

  Lees meer »
 6. Open zondag bij Obelink

  Het voorjaar en de zomer hebben ons al behoorlijk verwend met mooi weer en met strandtemperaturen. Hoog tijd om deze heerlijke temperaturen te vieren bij Obelink Vrijetijdsmarkt! In het weekend van 7 en 8 juli staat daar alles in het teken van het strand.
  Lees meer »
 7. Open zondag 1 juli bij Obelink: Koken op de camping

  Het camping leven: De hele dag buiten, leuke contacten met andere mensen, lekker relaxen en alle vrijheid voor de kinderen. En dan is daar nog het koken op de camping. ᄡKoken op de campingᄡ is het motto van de open zondag bij Obelink op 1 juli.
  Lees meer »
 8. Obelink Kampeer Academy: een groot succes!

  Met goed weer in het vooruitzicht was het afgelopen weekend zover. De tweede editie van de Obelink Kampeer Academy ging van start op Marveld recreatie in Groenlo. Een groot succes!
  Lees meer »
 9. Festivalzondag bij Obelink op 24 juni

  De eerste festivals van het seizoen zijn al geweest, zoals Pinkpop, Oerol of Manana Manana. En er staan nog heel wat leuke en spannende festivals op het programma. Hoogste tijd de nodige spullen in huis te halen!
  Lees meer »
 10. Open zondag 10 juni: Lekker koel de zomer door!

  We houden van warme zomerdagen en lauwe avonden - maar soms is het net een beetje te veel en zoeken we verkoeling. In het zwembad, onder een parasol, met een heerlijk koud drankje uit de koelbox of met een ventilator in de tent.
  Lees meer »
Pagina