Reis jij graag rond met een caravan? Dan is een etuiluifel wat voor jou. Een etuiluifel, ook wel zakluifel genoemd, schuif je door de caravanrail en is vrijwel direct klaar voor gebruik. De Obelink Markies is ��n van de nieuwste luifels in ons assortiment. Met deze zakluifel in een blauwe kleur doek en een witte etui/zak ben jij straks helemaal klaar voor het kampeerseizoen! Benieuwd of de Obelink Markies wat voor jou is?De voordelen van de Obelink Markies

  • Gebruiksvriendelijk: De etuiluifel is net zo eenvoudig op te bouwen als op te bergen in de etui/zak. De steunpoten en spanarmen zitten in de binnenkant van de aluminium rolbox opgeborgen en kunnen zeer eenvoudig worden uitgeklapt en weer worden ingeklapt in de rolbox. Je kunt ze daarnaast ook weer makkelijk inrollen in de zak/etui.
  • Duurzaam doek: Door het gebruik van Vinyl PVC gaat het doek erg lang mee, waardoor je jaren plezier kunt hebben van je luifel.
  • Lichtgewicht: De Obelink Markies is licht van gewicht en daardoor snel op te bouwen. Omdat je een zakluifel door de caravanrail schuift, kun je de luifel gemakkelijk meenemen. De zakluifel blijft tijdens de reis namelijk aan je caravan zitten.

Let op: De Obelink Markies moet met twee man worden gemonteerd. Daarnaast is ook een opstapje aan te raden om de luifel op te rollen in de zak in verband met de hoogte van de caravan.Aanbevolen accessoires

Er zijn een aantal handige accessoires voor de Obelink Markies, waarmee je de zakluifel beter kunt spannen, of waarmee je bijvoorbeeld een zijwand aan de luifel kunt bevestigen. Deze accessoires worden niet standaard bij de Obelink Markies geleverd, maar kunnen los worden bijbesteld.


Obelink Rafter Markies

Met de Obelink Rafter Markies kun je het doek van de Obelink Markies beter spannen. Daarnaast kun je ムm ook aan de zijkant plaatsen, zodat je hier een zijwand aan kunt bevestigen.

Tie Down Max

Dit zijn twee stormbanden met twee hulpstukken om deze aan de luifel te bevestigen. De stormbanden zorgen ervoor dat de luifel stevig blijft staan bij windvlagen. De veren aan de stormband vangen de klap op van de wind, zodat de wind niet onder de luifel slaat.


Obelink Queen zijwanden

Wil je de luifel wat meer afsluiten door zijwanden te plaatsen? Dan zijn de Obelink Queen zijwanden passend op de Obelink Markies. Met zijwanden cre�er je extra schaduw en bescherming tegen bijvoorbeeld zonneschijn, wind of regen.

De Obelink Markies is verkrijgbaar in verschillende breedtes, namelijk: 200, 240, 270, 310, 350, 400 en 450. Welke maat je precies nodig hebt lees je in ons blog: ムwelke maat luifel heb ik nodig?

Bekijk in deze video hoe je de Obelink Markies aan je caravan monteert: