Op de open zondag van 2 april zetten wij de nieuwe tentencollectie van 2017 in het zonnetje. Ben je op zoek naar een nieuwe tent? Dan is zondag het perfecte moment om je te oriënteren! Onze medewerkers van de tentafdeling staan de gehele dag voor jullie klaar staan met advies, tips en beantwoorden graag jullie vragen. We vullen de Tentenspecial met leuke workshops, demonstraties en nog meer activiteiten. Lees snel verder voor meer info!Laat je adviseren door onze tentspecialisten!

Onze mannen op de tentafdeling hebben door de jaren enorm veel kennis opgedaan en kunnen je dan ook alles vertellen over de tenten. Of je nou een vraag hebt over het materiaal, een merk of welke tent het beste bij jouw vakantieplannen past: ze weten alles! De tentspecialisten weten niet alleen van onze eigen Obelink tenten alles af; ook over de tenten van bijvoorbeeld Coleman of Outwell kunnen ze je perfect adviseren.Doe mee aan een leuke workshop!

Tijdens de open zondag zijn er twee workshops: de eerste begint om 11:00 en hierbij leer je hoe je een tunneltent het beste opbouwt, de workshop noodreparaties begint om 14:00. Tijdens de workshops kun je inspiratie opdoen en vragen stellen hoe je een tunneltent het beste kunt opzetten. De workshops vinden plaats op de tentafdeling.

 

11:00 ヨ Workshop tunneltent opzetten: tijdens deze workshop leggen onze tentspecialisten uitgebreid uit hoe je het beste een tunneltent kunt opzetten. Hierdoor kun je straks in het seizoen probleemloos je eigen tent opzetten.

 

14:00 ヨ Workshop noodreparaties: Wat kun je doen als de naad van je tent lekt? Hoe vervang je een glasfiberstok en hoe repareer je een scheurtje in het doek? Laat je adviseren door de Obelink specialisten.3 tenten om in de gaten te houden!

Ben je op zoek naar een nieuwe tent? We hebben hier onze 3 favorieten op een rijtje gezet!

  1. De Obelink Miami 6 Easy Air is het vlaggenschip van de Obelink tenten collectie. Deze prachtige 6 persoonstunneltent is een van onze grootste tenten en volledig opblaasbaar. Met een hoogte van 230 cm, ruime zelf in te delen slaapcabines en een mooie afritsbare zonneluifel creëert de Miami alle ruimte die je nodig hebt. Nog niet overtuigd? Onze collega's demonstreren deze tent a.s. zondag op de tentafdeling!
  2. De Obelink Summer 4 Easy Air is een opblaasbare lichtgewicht tunneltent voor 3 à 4 personen. Met de meegeleverde 'high pressure' handpomp is de tent in een mum van tijd opgezet. De grote voor- en zij-ingang maken de tent extra veelzijdig en zorgen voor een goede luchtcirculatie.
  3. De Obelink Manitoba 6 is een goed geprijsde 6 persoonstunneltent van katoen en polyester. De tent heeft een vaste kuip, stevige aluminium stokken en een grote luifel met dichte zijwanden. Aan de voorzijde zit een brede deur met 2 ramen en aan beide zijwanden zit een deur met horrengaas.

Meer keuze? Kijk op onze website voor het volledige assortiment tenten.Nog meer activiteiten!

Verder hebben we ook de chefkok van Campingaz uitgenodigd, hij gaat lekker voor jullie kokkerellen op de Campingaz 4 Series. Ten slotte demonstreren we gedurende de dag diverse (opblaasbare) tenten. Kom langs voor een dag vol kampeerpret!