Op Tweede Paasdag is de Barbecue Special bij Obelink! Dit betekent een dag vol met lekker eten, Paaspret en gezelligheid. Zo komen de chef-koks van barbecuemerk Outdoor Chef langs, hebben we een leuke samenwerking met Jumbo georganiseerd en nog veel meer leuks! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Op maandag 17 april is onze megastore geopend van 10:00 tot 17:00.

Heerlijk barbecue�n met Outdoor Chef

Tijdens de barbecuespecial komen de specialisten van Outdoor Chef voor jullie barbecue�n! Terwijl ze heerlijke hapjes voor jullie bereiden kun je ook bij ze terecht voor advies, tips en vragen. Zo kunnen ze je alles vertellen over het innovatieve trechtersysteem.

De barbecues van Outdoor Chef hebben niet alleen een aantrekkelijk design; ze zijn ook handig in gebruik, veelzijdig en gezond! Met de makkelijke bediening heb je al snel een perfect resultaat en ook zijn ze gemakkelijk schoon te krijgen. Het trechtersysteem voorkomt vetvlammen en maakt direct en indirect te grillen mogelijk. Hiermee kun je op hele hoge temperatuur koken met veel hitte op het rooster, maar ook de hitteverdeling gelijkmatiger verdelen voor bijvoorbeeld stoven of slow-cooking.


Doe de speurtocht in het restaurant!

In het restaurant kun je tijdens 2e Paasdag terecht voor veel lekkers en leuke activiteiten:

  • De kinderen kunnen meedoen aan de Paasspeurtocht. Noteer alle letters in het restaurant en raad het juiste woord. Heb je het juiste woord gevonden? Lever dan het deelnameformulier in bij het restaurant en ontvang een leuke verrassing!
  • Voor de volwassenen is de wekkerprijs in het restaurant. Gaat de wekker af tijdens het afrekenen? Dan mag je doorlopen zonder te betalen.
  • Een lekker glas Latte Macchiato voor maar 1,95 euro!
  • Het beenham menu voor slechts 5,95 euro: een overheerlijk beenhammetje uit de oven met frietjes en rauwkost.

Gratis hamburgers van Jumbo!

In samenwerking met Jumbo Winterswijk geven wij bonnen voor gratis hamburgers weg! Alle betalende klanten ontvangen van onze Paashaas een bon voor 4 gratis hamburgers (op=op!). De bonnen zijn in te leveren bij Jumbo in Winterswijk bij besteding van minimaal 20 euro.Lekker wokken met Go-Tan!

Wokken op de camping is leuk en makkelijk! Go-Tan komt 2e Paasdag langs met de wokbus: de hele dag bereiden zij de heerlijkste wokgerechten. Kom proeven en laat je inspireren door de lekkere recepten!Komen jullie ook naar de BBQ Special?

Zijn jullie in voor een dag barbecuepret? Kom dan maandag 17 april naar de Barbecue Special!