Keuzehulp

 1. Wat zijn goede wandelsokken?

  Ben je pas gestart met wandelen of sta je op het punt om te beginnen? Dan zul je vast gehoord hebben dat naast goede wandelschoenen, goede wandelsokken erg belangrijk zijn. In dit blog leggen we uit waar je op moet letten!
  Lees meer »
 2. Kies ik voor ademende of waterdichte wandelschoenen?

  Kies je voor ademende of juist waterdichte wandelschoenen? In dit blog zetten we de voordelen en nadelen van beide soorten op een rijtje.
  Lees meer »
 3. Wat is thermokleding en hoe werkt het?

  Thermokleding is iets wat iedere buitensporter in zijn of haar kast heeft hangen. Maar wat is thermokleding nu eigenlijk? Waarvan is thermokleding gemaakt en hoe draag je het?
  Lees meer »
 4. Waar moet je op letten bij het kopen van trekkingstokken?

  Wandel of hike jij graag in bergachtige gebieden en kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van trekkingsstokken. Wij leggen je uit welke voordelen trekkingstokken hebben en waar je op moet letten bij de aanschaf en gebruik.
  Lees meer »
 5. Wandelkleding voor in het najaar: 5 tips!

  De herfst is begonnen! Dit is niet alleen te merken aan de temperaturen en de neerslag, maar ook aan de zon die weer vroeg ondergaat. Helemaal niet erg, want de herfst is perfect voor een flinke wandeling!
  Lees meer »
 6. 8 tips voor het kopen van wandelschoenen

  Goede wandelschoenen zorgen ervoor dat je voeten ondersteuning en balans krijgen, daarom is de keuze schoen erg belangrijk. Benieuwd waar je op moet letten bij het aanschaffen van een schoen? Lees dan onze 8 tips!

  Lees meer »