Backpacken

 1. Hoeveel liter backpack inhoud kies ik?

  Ga jij binnenkort een nieuwe backpack uitzoeken? Dan is het bepalen van de inhoud een belangrijke keuze. Je wilt er tijdens het inpakken natuurlijk niet achter komen dat je favoriete schoenen niet mee kunnen. We helpen je kiezen met dit blog!
  Lees meer »
 2. Waar moet ik op letten bij het kopen van een backpack?

  Een backpack kopen doe je niet zomaar: je gaat een spannend avontuur tegemoet. Je backpack wordt je grootste vriend en daarom is het belangrijk om hierin goed te investeren. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij het kopen van een backpack.
  Lees meer »
 3. Wat neem je mee als je gaat backpacken?

  De backpack voorpret gaat beginnen! Naast dagelijkse kleding zijn er nog een heleboel andere backpack accessoires die je goed kunt gebruiken tijdens je reis, ongeacht waar je naartoe gaat. Wij delen onze tips graag met je!
  Lees meer »
 4. Kies de juiste daypack in 3 stappen!

  Daypacks zijn er in verschillende soorten en maten, maar omdat er zoveel keuze is, kan het lastig zijn om de juiste rugzak te vinden. Wij geven je wat tips die je in ieder geval al een beetje in de juiste richting helpen!
  Lees meer »
 5. Welke rugzak is voor mij geschikt?

  Een rugzak, iedereen heeft er wel eens één gehad; als schooltas of misschien als sporttas. Ook voor een vakantie of een dagtochtje is een rugzak wel erg praktisch. Je belast je lichaam gelijkmatig en houdt je handen vrij. Maar rugzakken zijn er in vele soorten en maten en uitvoeringen. En dan hebben we het nog niet eens over de mooie dessins en kleuren. Maar hoe kies je nu de juiste rugzak?
  Lees meer »