Outdoor & sport

Outdoor & sport (29)
 1. Houtskoolbarbecue schoonmaken: hoe maak je een houtskoolbarbecue schoon?

  Voor het onderhoud van je houtskoolbarbecue is het belangrijk om ‘m goed schoon te houden. In dit blog lees je hoe je je houtskoolbarbecue het beste kunt schoonmaken.
  Lees meer
 2. Veelgestelde vragen over rugzakken & backpacks

  Hoe stel je een backpack juist af? En hoe kies je de beste rugzak? Wij hebben alle veelgestelde vragen over rugzakken & backpacks voor je op een rijtje gezet.
  Lees meer
 3. BBQ aansteken: hoe kan ik een houtskool bbq aansteken?

  Ben je benieuwd hoe je een houtskool barbecue moet aansteken? In dit blog lees je ons stappenplan en tips.
  Lees meer
 4. Houtskoolbarbecue keuzehulp: hoe kies je de beste houtskoolbarbecue?

  Een houtskoolbarbecue: de typische geur als de kooltjes branden en de heerlijke houtskoolsmaak. Hoe kies je de beste barbecue? Wij helpen je kiezen.
  Lees meer
 5. Veelgestelde vragen over barbecues

  Ben je benieuwd hoe je vlees of vis kunt roken, hoe je de barbecue schoonmaakt en wanneer je houtskool of briketten gebruikt? Lees dan dit blog.
  Lees meer
 6. Keuzehulp gasbarbecues: welke gasbarbecue kies ik?

  Ben je benieuwd waar je op moet letten bij de aanschaf van een gasbarbecue? Je leest het in onze keuzehulp gasbarbecues.
  Lees meer
 7. Hoe werkt het 3-lagensysteem?

  Wandelen tijdens de koude dagen is erg ontspannend, maar gebruik wel de juiste kleding! In dit blog lees je alles over het 3-lagensysteem.
  Lees meer
 8. Gasbarbecue gebruiken: Hoe gebruik je een gasbarbecue?

  Welke gasfles heb je nodig? En hoe sluit je de gasfles op de gasbarbecue aan? Wij vertellen je in dit blog wat je nodig hebt en waar je op moet letten bij het aansluiten van een gasbarbecue.
  Lees meer
 9. 4 tips voor het onderhoud van wandelschoenen

  In dit blog geven we je een aantal onderhoudstips zodat jij jarenlang plezier en comfort ervaart van jouw wandelschoenen!
  Lees meer
 10. Wandelkleding voor in het najaar: 5 tips!

  Geniet tijdens je herfstwandeling van een prachtig uitzicht en het geluid van bladeren onder je voeten maar doe dat goed voorbereid met onze 5 tips.
  Lees meer
 11. Hoe houd ik het water in mijn zwembad schoon?

  Hoe houd je het zwembad schoon? Op welke manier geniet je zo lang mogelijk van je zwembad? Regelmatig en goed onderhoud is van groot belang. Wij geven tips!
  Lees meer
 12. Wat zijn Gore-Tex wandelschoenen?

  De term Gore-tex zul je vast vaker tegenkomen bij je zoektocht naar de ideale wandelschoen. Wij leggen je uit wat het is en hoe het werkt.
  Lees meer
Pagina