Outdoor & sport

 1. Hoe houd ik het water in mijn zwembad schoon?

  Hoe houd je het zwembad schoon? Op welke manier geniet je zo lang mogelijk van je zwembad? Regelmatig en goed onderhoud is van groot belang. Wij geven tips!
  Lees meer »
 2. Wat zijn Gore-Tex wandelschoenen?

  Je begint fanatiek aan een wandeling en bij thuiskomst ben je blij dat je wandelschoenen uitkunnen: je hebt namelijk een blaar. Een blaar kan hinderlijk zijn tijdens het wandelen en doet vooral veel pijn. Pijnlijke plekken op je voet ontstaan vaak door een combinatie van natte voeten en wrijving. Om dit te voorkomen, kun je het beste Gore-Tex wandelschoenen gebruiken. Deze wandelschoenen zijn die waterdicht én ademend. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
 3. Wat zijn goede wandelsokken?

  Ben je pas gestart met wandelen of sta je op het punt om te beginnen? Dan zul je vast gehoord hebben dat naast goede wandelschoenen, goede wandelsokken erg belangrijk zijn. In dit blog leggen we uit waar je op moet letten!
  Lees meer »
 4. Hoeveel liter backpack inhoud kies ik?

  Ga jij binnenkort een nieuwe backpack uitzoeken? Dan is het bepalen van de inhoud een belangrijke keuze. Je wilt er tijdens het inpakken natuurlijk niet achter komen dat je favoriete schoenen niet mee kunnen. We helpen je kiezen met dit blog!
  Lees meer »
 5. Kies ik voor ademende of waterdichte wandelschoenen?

  Kies je voor ademende of juist waterdichte wandelschoenen? In dit blog zetten we de voordelen en nadelen van beide soorten op een rijtje.
  Lees meer »
 6. Wat is thermokleding en hoe werkt het?

  Thermokleding is iets wat iedere buitensporter in zijn of haar kast heeft hangen. Maar wat is thermokleding nu eigenlijk? Waarvan is thermokleding gemaakt en hoe draag je het?
  Lees meer »
 7. Veilig hardlopen in het donker: verlichting, regels & tips

  Nu het steeds eerder donker wordt is het lastig om met daglicht hard te lopen. Als hardloper ben je erg kwetsbaar, word er daarom bewust van hoe zichtbaar je écht bent. Met deze tips ga jij veilig over straat!
  Lees meer »
 8. Waar moet je op letten bij het kopen van trekkingstokken?

  Wandel of hike jij graag in bergachtige gebieden en kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van trekkingsstokken. Wij leggen je uit welke voordelen trekkingstokken hebben en waar je op moet letten bij de aanschaf en gebruik.
  Lees meer »
 9. Hoe kan ik veilig wandelen in het donker?

  In het donker is het extra belangrijk dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. In deze blog zetten we alle tips op een rijtje: van verlichting tot de regels voor voetgangers.
  Lees meer »
 10. Waar moet ik op letten bij het kopen van een backpack?

  Een backpack kopen doe je niet zomaar: je gaat een spannend avontuur tegemoet. Je backpack wordt je grootste vriend en daarom is het belangrijk om hierin goed te investeren. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij het kopen van een backpack.
  Lees meer »
Pagina