Campingmeubels

 1. Welke soorten campingstoelen zijn er?

  Ben je op zoek naar nieuwe campingstoelen? Dan ben je er waarschijnlijk al achter dat campingstoelen in allerlei merken, modellen en materialen verkrijgbaar zijn. Niet iedere campingstoel is hetzelfde en om de juiste stoel te vinden is het goed om je eens te verdiepen in de verschillende soorten. In dit blog hebben wij 7 verschillende campingstoelen voor je op een rijtje gezet! Welke past bij jou?

  Lees meer »
 2. Welk materiaal campingstoel?

  Campingstoelen worden van verschillende materialen gemaakt. Niet alleen het frame, maar ook de bekleding kan onderling verschillen. Wil je bijvoorbeeld een campingstoel die bestand is tegen regen, of vind je het belangrijker dat de stoel comfortabel en zacht is? Bij Obelink onderscheiden we vier soorten bekleding: gepolsterd polyester, gepolsterd polyester 3D, textileen en gepolsterd textileen. Wij hebben de voor- en nadelen van deze materialen voor je gebundeld!

  Lees meer »
 3. Welke campingstoel past bij mij?

  Ben je op zoek naar een fijne campingstoel, maar heb je geen idee waar je de zoektocht moet beginnen? Aan de hand van een paar stappen kun je sneller bepalen welke stoel bij je past!
  Lees meer »
 4. Welke campingtafel past bij mij?

  Ga je voor het eerst kamperen en ben je op zoek naar een nieuwe campingtafel? Of is je oude kampeertafel toe aan vervanging? In dit blog leggen we je de verschillen uit tussen de verschillende materialen, groottes en andere extraメs.
  Lees meer »