FAQ

 1. Wat kan de nieuwe Epsilon accu van Super B?

  Heb je een camper en sta je daarmee het liefst in de vrije natuur, dus niet op de camping en aan de netstroom? Dan ken je natuurlijk het eeuwige stroomprobleem. Kies je een boordaccu met hoge capaciteit of ga je voor weinig gewicht en een klein formaat? Het kiezen van een verzorgingsaccu is altijd met compromissen verbonden. Maar daar komt nu een einde aan als we de beloftes geloven van de nieuwe Epsilon van Super B – een Lithium ijzerfosfaat accu van een heel nieuwe orde. Deze accu zou de ultieme droom zijn van elke kampeerder, die in zijn voertuig niet alleen een koffiemachine en airconditioning wil gebruiken, maar tegelijkertijd ook zijn E-bikes wil opladen. Bijna te mooi om waar te zijn? Nee het kan echt. Wij leggen je de voor- en nadelen van de nieuwe Epsilon uit.

  Lees meer »
 2. Wat betekent tentharing?

  Een tentharing is een pin waarmee je de scheerlijnen van een tent vastzet zodat de tent op zijn plek blijft staan. In de volksmond wordt een tentharing ook wel haring, pen of piket genoemd. De haring is vaak wat breder aan de bovenkant en loopt in een punt naar de onderzijde. Door deze vorm blijft een tentharing goed in de grond zitten.

  Lees meer »
 3. Hoeveel luchtdruk in een opblaasbare (voor)tent?

  Bij het oppompen van je tent is het belangrijk dat je de juiste hoeveelheid luchtdruk toevoegt. Benieuwd wat nou de juiste luchtdruk is voor de luchtbuizen in je tent? Wij leggen het je uit!
  Lees meer »