Keuzehulp

 1. Welke koelbox past bij mij?

  Of het nou gaat om een picknick in het park, een dagje naar het strand, of op vakantie naar Spanje: in veel situaties is een koelbox handig. Soms zelfs onontbeerlijk. Stel, je gaat op vakantie en je slikt medicijnen. Deze medicijnen moeten natuurlijk goed blijven, dus zul je ze koel moeten bewaren. In welke situatie je je ook begeeft, er is altijd een passende koelbox.

  Lees meer »
 2. Welke soorten chemische toiletten zijn er?

  Met een chemisch toilet hoef je niet meer de hele tijd naar het toiletgebouw van de camping te wandelen, maar kun je in je caravan, camper of voortent naar het toilet. Er zijn verschillende soorten chemische toiletten en in dit blogartikel vertellen wij je hierover.
  Lees meer »
 3. Thetford afvaltank vervangen: welke fresh-up set?

  Heb jij een inbouwtoilet in je caravan of camper? Bij goed en regelmatig onderhoud gaan deze toiletten jaren mee. Een inbouwtoilet bestaat uit twee delen: het gemonteerde toilet en de afvaltank. Toch is het soms wel fijn om je toilet weer helemaal op te frissen. Misschien heb je een tweedehands camper of caravan

  Lees meer »
 4. Welke maat camperhoes heb ik nodig?

  Als het einde van je roadtrip of kampeervakantie in zicht komt, is het belangrijk om eens na te denken over bescherming voor je camper als je ‘m straks een paar maanden niet gebruikt. Grote kans dat je al een plekje hebt waar je de camper kunt stallen, maar heb je ook al eens nagedacht over een camperhoes? Een camperhoes beschermt tegen allerlei weersinvloeden en zorgt ervoor dat je camper in goede staat blijft. Maar hoe bepaal je welke maat beschermhoes heb je nodig?

  Lees meer »
 5. Welke soorten grondzeilen zijn er?

  Grondzeilen voor onder of in je (voor)tent zijn er in veel soorten en maten. Welk grondzeil kun je kopen voor onder je tent en welk grondzeil is nou precies bedoeld voor in je voortent? Dat gaan we je vertellen in dit artikel.

  Lees meer »
 6. Welke soorten campers zijn er?

  Heb je weleens overwogen om een camper aan te schaffen? Lekker je eigen plan trekken en met je mobiele thuis gaan en staan waar je zin in hebt en waar het mooi weer is. Kamperen met een camper is pure vrijheid. Steeds meer kampeerders ontdekken deze manier van reizen. Telden we in Nederland in 2010 nog 65.000 campers, in 2018 waren het al 115.000 campers. Ook de verhuur van campers zit in de lift. Maar om te bepalen welke soort camper het beste bij je past, moet je eerst weten welke soorten er zijn en wat de verschillen zijn.

  Lees meer »
 7. Kies ik voor een luchtbed of slaapmat?

  Als je op zoek bent naar een lekker bed voor op de camping kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: kies ik voor een luchtbed of een slaapmat? En wat zijn eigenlijk de verschillen? In dit blog hebben we voor jou een keuzehulp en lichten we de belangrijkste eigenschappen van een luchtbed of slaapmat toe.

  Lees meer »
 8. De 6 beste kachels geselecteerd door productspecialist Bram!

  Ben jij op zoek naar een kachel voor in je voortent, de serre of op zolder? In deze blog helpt productspecialist Bram je kiezen met zijn selectie kachels!

  Lees meer »
 9. Welke gaskachel kies ik?

  De temperaturen gaan dalen, de avonden worden frisser en als je graag in het najaar kampeert is een kachel noodzakelijk. In dit blog leggen we je het een en ander over gaskachels uit: hoe het werkt en welke types er zijn.
  Lees meer »
 10. Wat moet ik weten over een luchtbed?

  Als je een bed voor op de camping gaat uitzoeken, kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: ga je voor een luchtbed of voor een slaapmat? In dit blog leggen we je alles uit over luchtbedden.
  Lees meer »
Pagina