How to

How to (33)
 1. Zeilring slaan | Hoe maak ik een extra zeilring in het tentdoek?

  Soms is het nodig om een extra zeilring in je tentdoek te plaatsen. Gelukkig is dat helemaal niet zo moeilijk. In dit artikel leggen wij je stap voor stap uit hoe je dat het beste kunt doen.

  Lees meer
 2. Tentstok vervangen | Hoe vervang ik de veer in een tentstok?

  Wanneer je je tent al een tijdje hebt kan het wel eens voor komen dat een van de stalen tentstokken beschadigd raakt. Dat kan zijn omdat er een storm is geweest of simpelweg omdat je iets te ruw bent geweest met het opzetten. Gelukkig hoef je niet meteen een nieuwe tent te kopen omdat het heel eenvoudig is om een veer in een tentstok te vervangen. In dit artikel geven we je praktische tips om dit eenvoudig te doen.

  Lees meer
 3. Tunneltent opvouwen: hoe vouw je een tunneltent op?

  Een tunneltent is over het algemeen een stuk groter dan bijvoorbeeld een koepeltent en daarmee lijkt het opvouwen een stuk ingewikkelder. Met behulp van deze How to zul je zien dat het proces praktisch hetzelfde is en dat je het zelfs prima alleen kunt doen. Volg de onderstaande stappen dan kom je er zeker uit.
  Lees meer
 4. Koepeltent opvouwen: hoe vouw je een koepeltent op?

  Een koepeltent goed strak opvouwen is geen kunst maar vergt wel wat aandacht. Dat komt omdat er best wel wat verschil kan zitten in het type koepeltenten. Toch vouw je met een algemene instructie een koepeltent eenvoudig op. In dit artikel geven we je praktische tips om dit te doen.
  Lees meer
 5. Opblaasbare tent opvouwen: hoe vouw je een opblaastent op?

  Er gaat niets boven het opzetten van een opblaasbare tent. Ventiel in de luchtbuis, de elektrische pomp aanzetten en een kind kan de was doen. Ook het afbreken en opvouwen is in een mum van tijd gepiept maar toch is het handig om het stap voor stap aan te pakken.

  Lees meer
 6. Opvouwbare partytent opzetten: hoe zet je een partytent op?

  Heb je een opvouwbare partytent gekocht maar lukt het je niet om deze mooi op te zetten? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.
  Lees meer
 7. Frame partytent opzetten: hoe zet je een partytent op?

  Heb je een partytent met buizenframe gekocht maar lukt het je niet om deze mooi op te zetten? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.
  Lees meer
 8. Hoe kun je WiFi versterken op de camping?

  We raken er steeds meer aan gewend: overal waar we komen is goede WiFi beschikbaar. Toch is het altijd maar afwachten of je goed signaal hebt op je campingplek. Misschien voor jou geen probleem, maar als je gaat kamperen met kinderen is WiFi toch vaak een must. Het kan ook zijn dat je rondreist in een camper en zelfs niet eens altijd camping WiFi tot je beschikking hebt. In dit artikel leggen we je uit hoe je het signaal op de camping kunt versterken én met welke antennes je altijd overal binnen heel Europa internet tot je beschikking hebt.

  Lees meer
 9. Hoe kan ik een daktent bevestigen?

  Ben je van plan om een daktent te kopen en ben je benieuwd of je een daktent zelf op je auto kunt monteren? Dat kan! Het monteren van een daktent lijkt misschien wat ingewikkeld, maar eigenlijk is het een fluitje van een cent. In dit blog leggen we je uit waar je op moet letten en hoe je een daktent bevestigd.

  Lees meer
 10. Creëer je eigen camping privé sanitair

  Overweeg jij om je eigen privé sanitair aan te schaffen voor op de camping? Dan kom je er snel genoeg achter dat er veel verschillende opties zijn. Wij leggen je in dit blog uit welke verschillende soorten toiletten en douches er zijn.

  Lees meer
 11. Hoe werkt een Porta Potti?

  Een Porta Potti is een draagbaar chemisch toilet van Thetford. In dit blogartikel vertellen we je meer over de werking van een Porta Potti en hoe je een dergelijk toilet moet legen.
  Lees meer
 12. Hoe kan ik een glasfiber tentstok repareren?

  Je bent bezig met het opzetten of afbreken van je tent, en opeens knapt er een glasfiberstok. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, maar gelukkig is een glasfiberstok heel eenvoudig en snel te vervangen. In een paar stappen is je glasfiber boog weer zo goed als nieuw. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder.

  Lees meer
Pagina