Trends

Trends (7)
 1. De tuinmeubeltrends van 2021

  De nieuwe collectie is binnen en dat betekent dat we jullie alles kunnen vertellen over de tuinmeubeltrends van 2021.

  Lees meer
 2. De kampeertrends voor 2021

  Wat is hot in kampeerland? We zetten een aantal trends voor het kamperen in 2021 voor je op een rij.

  Lees meer
 3. 8x voordelen van kamperen in Nederland

  Sta jij altijd 3 weken op een camping in Zuid-Frankrijk? Of heb je een seizoensplek in Spanje? Dan is de kans groot dat je kampeervakantie er dit jaar toch iets anders uit gaat zien. Veel Nederlanders kiezen er dit jaar namelijk voor om lekker in Nederland te blijven. En dat is eigenlijk zo gek nog niet, want naast dat Nederland veel te bieden heeft, zitten er ook nog eens veel voordelen aan een vakantie in eigen land!

  Lees meer
 4. Nieuw: de Kampa bustent collectie 2020

  De nieuwe collectie van de populaire opblaasbare Kampa bustenten is weer binnen en het ziet er weer veelbelovend uit! Met het strakke design, de grote ramen en het opblaassysteem is een Kampa tent echt wat voor jou als je er graag op uit gaat met de camper. Benieuwd hoe de collectie van 2019 eruit ziet en wat er is veranderd ten opzichte van 2018? Lees dan snel verder.

  Lees meer
 5. De BBQ trends van 2017

  Het barbecueseizoen is begonnen! De nieuwe barbecuecollectie ligt in de winkel, dus dat betekent dat het tijd wordt om eens in de trends te duiken van dit jaar.

  Lees meer
 6. Sfeer in jouw tent of caravan: 6 tips!

  Een gezellige uitstraling kun je ook creëren met producten. Wij delen een paar simpele tips waarmee je de tent of caravan binnen no-time kunt omtoveren tot een sfeervolle, kleurrijke plek.

  Lees meer
 7. Kamperen: vroeger versus nu

  Je kunt het je met alle luxe van nu haast niet voorstellen, maar kamperen pak ムm beet 30, 35 jaar geleden, toen ik zelf nog kind was, ging er toch wel wat anders aan toe. Een eerste verschil is al de voorbereiding.

  Lees meer