Bestemmingen

 1. Coronaproof kamperen, wat zijn de mogelijkheden

  Het kampeerseizoen is aanstaande maar vanwege de corona maatregelen kunnen er nog bijna geen voorspellingen worden gedaan over hoe we het komende jaar gaan kamperen. Daarom proberen wij in dit artikel enkele algemene richtlijnen te benoemen zodat, als we de vrijheid krijgen, we verantwoord op vakantie kunnen gaan. Kamperen doen we immers samen.
  Lees meer »
 2. Met de auto of camper naar België? Dit moet je weten

  Heb je er ooit aan gedacht om te gaan kamperen bij onze zuiderburen? Je staat er misschien niet zo bij stil, maar België is een land met veel diversiteit. Leuke oude steden, maar ook een prachtige natuur. Op avontuur in de Ardennen of lekker kamperen aan de kust: België is veelzijdiger dan je denkt. Als je met de auto of camper naar een ander land vertrekt, is het altijd goed om op de hoogte te zijn van de plaatselijke verkeersregels. In dit blog leggen wij je uit waar je in België op moet letten!

  Lees meer »
 3. Met de auto of camper naar Italië? Dit moet je weten

  Heerlijk naar Italië op vakantie: het land van dolce vita, verrukkelijke pasta, lekkere espresso en natuurlijk prachtige natuur en cultuur. Het is niet echt voor de deur: van Utrecht naar Rome bijvoorbeeld is het toch gauw zo'n 1600 kilometer rijden. Maar dan heb je ook wat. Deelnemen aan het verkeer in Italië betekent vooral goed opletten, w

  Lees meer »
 4. Met de auto of camper naar Spanje? Dit moet je weten

  Spanje behoort tot de top 5 populairste kampeerlanden binnen Europa en dat is niet voor niets: leuke steden, mooie stranden, lekker eten en veel cultuur. Jaarlijks trekken er vanuit allerlei landen kampeerders naar Spanje om heerlijk een paar weken te genieten op de camping. Vanuit Nederland is dit toch snel zo’n 1500 kilometer en ben je gerust 2 dagen onderweg. Binnen Europa heeft vrijwel ieder land z’n eigen regels in het verkeer en voordat je vertrekt is het altijd handig om van die regels op de hoogte te zijn. Benieuwd wat de regels zijn in Spanje? Lees dan snel verder.

  Lees meer »
 5. Met de auto of camper onderweg in Europa? Dit moet je weten

  Kun je ook bijna niet meer wachten tot het zover is? Je auto of camper volgeladen met koffers, de fietsen op de fietsendrager, je vakantieadres in de navigatie ingegeven en dan maar instappen en wegwezen! Voor je ligt een hopelijk ontspannen en gezellige autorit naar je vakantiebestemming. Het is wel belangrijk dat je het nodige weet over

  Lees meer »
 6. Met de auto of camper naar Kroatië? Dit moet je weten

  Kroatië: het kampeerland dat al jaren in opkomst is. Geen last van massatoerisme en heerlijk genieten van de prachtige natuur, rijke historie en mooie vissersdorpjes. Als je op zoek bent naar een kampeervakantie in een veelzijdig land, dan is Kroatië een goede keuze. Het is niet in de buurt, dus de weg er naartoe is wel even doorbijten. De verkeersregels zijn niet gelijk aan die van Nederland, dus het is altijd goed om je hierin te verdiepen. Lees hiervoor dit blog!

  Lees meer »
 7. Met de auto naar Duitsland op vakantie? Dit moet je weten

  Duitsland behoort jaar in jaar uit tot één van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Benieuwd wat je allemaal verplicht in de auto moet hebben en hoe hard je eigenlijk mag rijden? Je leest het allemaal in dit blog.
  Lees meer »
 8. Met de auto naar Frankrijk op vakantie? Dit moet je weten

  Ben je een echte francofiel en is Frankrijk al jaren je favoriete vakantieland? Lees dus in dit blog wat je moet weten als je dit jaar met de auto op vakantie naar Frankrijk gaat.
  Lees meer »
 9. Een camping zoeken in 6 stappen

  De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat het tijd is om te gaan kamperen! Hoe pak je een zoektocht naar de juiste camping aan en hoe weet je welke camping bij je past?

  Lees meer »
 10. 8 tips om een goedkope camping te vinden

  Als ervaren kampeerder en als boekhouder die op z'n centen let, geef ik je graag een aantal tips om goedkoop te kamperen.

  Lees meer »
Pagina