Koken

 1. Koken op de camping: handige tips!

  Ga je voor het eerst kamperen? Dan komt er een heleboel op je af. Hoe ga je koken op de camping? Welke fouten moet je echt niet maken? In dit blog vertellen wij jou de meest gemaakte beginnersfouten omtrent koken op de camping, zodat jij ze niet maakt!

  Lees meer »
 2. Welke brandstof voor je kooktoestel?

  Het kooktoestel is een van de belangrijkste onderdelen van je camping- of outdooruitrusting. Of je nu heel comfortabel op de camping zit en in je voortent kookt, of met je tent in de bergen bivakkeert en in de vrije lucht je maaltijd bereidt, je hebt een kooktoestel nodig en dat meestal meerdere keren per dag. Dit toestel bepaalt hoe makkelijk, comfortabel, snel en uitgebreid je een maaltijd kunt toebereiden.

  Lees meer »
 3. Waar let ik op bij de aanschaf van een kooktoestel?

  Ga je voor het eerst kamperen en ben je op zoek naar een manier om te koken op de camping? Dan kun je koken op bijvoorbeeld een skottelbraai, maar je kunt er ook voor kiezen om een kooktoestel aan te schaffen. Koken op een kooktoestel biedt je eigenlijk alle gemakken die je thuis ook hebt. Ook voor de avontuurlijke kampeerder is een kooktoestel

  Lees meer »
 4. Welke kooktoestellen zijn er?

  Genieten van een heerlijke maaltijd voor je tent of luifel is vaak één van de gezelligste momenten op de camping. Wat je nodig hebt voor een lekkere maaltijd is een goed kooktoestel. Koken op een kooktoestel biedt je alle gemakken die je thuis ook hebt. Ben je benieuwd welke soorten kooktoestellen er zijn?

  Lees meer »
 5. Hoe organiseer je een winterbarbecue?

  Heb je er wel eens aan gedacht om een winterbarbecue te organiseren? Met de volgende tips wordt het een gegarandeerd succes!

  Lees meer »
 6. Eenvoudig bakken met de Omnia campingoven

  Op zoek naar een eenvoudige manier om lekkere dingen te bakken op de camping, maar geen zin om een zware oven mee te nemen? Dan biedt de Omnia campingoven de oplossing!
  Lees meer »
 7. Weberメs Californiaburger met avocadomayonaise

  Spoel de geraspte uien in een zeef af met koud water en laat ze goed uitlekken. Prak de avocado en de mayonaise in een schaal met een vork fijn en meng goed. Roer de ui, de tomaten, het koriandergroen, het limoensap en de knoflook erdoor.

  Lees meer »
 8. Kook jij al op de skottelbraai?

  De skottelbraai is voor elke kampeerder of je nu een caravan of tent hebt, een apparaat dat niet mag ontbreken in de kampeeruitrusting.

  Lees meer »
 9. Welke barbecue past bij mij?

  Het mooie weer is in aantocht en daarmee ook de barbecuetijd. Heerlijk lang tafelen met vrienden, met je gezin of met z'n tweeën. Naast de heerlijke smaak van de barbecuegerechten, biedt barbecueën een veelzijdige, leuke en gezellige manier om voedsel te bereiden. Alles is werkelijk mogelijk: gebraden ham, spareribs, hele kippen, kalkoenen en vis maar ook brood en pizza.
  Wil je een nieuwe barbecue aanschaffen? Lees dan vooral verder. We zetten de verschillende types houtskool, gas en elektrisch op een rij met ieder hun eigen voordelen en nadelen. Na het lezen hoef je 'm alleen nog maar te kopen.
  Lees meer »