Inspiratie

 1. Een kijkje in de caravan van Julia

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Julia.

  Lees meer »
 2. Een kijkje in de caravan van Edwin en Natascha

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Edwin en Natascha.

  Lees meer »
 3. MIK-systeem: Hoe werkt het fietstas MIK-systeem?

  Als je gebruik maakt van meerdere accessoires voor op je bagagedrager, dan herken je het misschien wel: De ene dag wil je graag de hondenmand op je fiets monteren, maar de volgende dag heb je je fietstassen nodig voor de wekelijkse boodschappen. Iedere keer je fietstas verwisselen voor je fietsmand kost veel tijd, want iedere accessoire heeft weer z’n eigen manier van monteren. Daar is een oplossing voor: het MIK-systeem. Met een paar eenvoudige handelingen verwissel je binnen mum van tijd je accessoire. In dit blog leggen wij je uit hoe dit werkt!

  Lees meer »
 4. Een kijkje in de caravan van Simon en Ilse

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Simon en Ilse.

  Lees meer »
 5. Een kijkje in de caravan van Nils en Nicole

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Nils en Nicole.

  Lees meer »
 6. Fietstas bevestigen: Hoe bevestig je een fietstas?

  Maak jij veel gebruik van je fiets en neem je regelmatig spullen mee? Dan zijn fietstassen onmisbaar. Je kunt een heleboel meenemen in je fietstas en dat scheelt een rugzak op je rug of een tas aan je stuur. Ideaal dus! Maar hoe bevestig je een fietstas? Wij vertellen je het in dit blog.

  Lees meer »
 7. Een kijkje in de caravan van Sarina

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Sarina.

  Lees meer »
 8. Een kijkje in de caravan van Jolien

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Jolien.

  Lees meer »
 9. Hoe onderhoud je fietstassen?

  Als je veel fietst dan hebben je fietstassen soms heel wat te verduren. Regen, zand en misschien heeft er zelfs wel eens iets gelekt in je fietstas. Niet zo gek dus dat je je fietstassen af en toe even goed onder handen moet nemen zodat je fietstassen weer lekker schoon worden. Hoe beter je je fietstassen onderhoud, hoe langer ze meegaan. Wij vertellen je in dit blog hoe je dat kunt doen.

  Lees meer »
 10. Coronaproof kamperen, wat zijn de mogelijkheden

  Het kampeerseizoen is aanstaande maar vanwege de corona maatregelen kunnen er nog bijna geen voorspellingen worden gedaan over hoe we het komende jaar gaan kamperen. Daarom proberen wij in dit artikel enkele algemene richtlijnen te benoemen zodat, als we de vrijheid krijgen, we verantwoord op vakantie kunnen gaan. Kamperen doen we immers samen.
  Lees meer »
Pagina