Inspiratie

 1. Kijkje in de caravan van Tanja

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Tanja aan de beurt!

  Lees meer »
 2. Kijkje in de bus van Katrin en Keno

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan of camper? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn camper heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpt kampeermiddel. Deze keer is de bus van Katrin en Keno aan de beurt.

  Lees meer »
 3. Winter Tuinfeest organiseren: de ultieme checklist

  Overkappingen en veranda's worden bij de vleet gebouwd en geef de (aanstaande) bezitters van een overkapping of veranda eens ongelijk! Je verlengt er het 'buitenzitseizoen' enorm mee.

  Lees meer »
 4. Kijkje in de caravan van Steffi en Marcus

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Steffi en Marcus aan de beurt!

  Lees meer »
 5. Kijkje in de caravan van Bettina en Christopher

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. In dit blog: een kijkje in de caravan van Bettina en Christopher!

  Lees meer »
 6. Kamperen met Steffi en Manuel

  We delen maar al te graag onze vakantieverhalen met de hele wereld. En hoe leuk is het om je te laten inspireren door de reisverhalen van anderen? In dit blog vertellen Steffi en Florian hoe ze na jaren genieten van een vliegvakantie besloten om te gaan kamperen als gevolg van COVID-19.

  Lees meer »
 7. Kamperen met Fabian en Jenny

  We delen maar al te graag onze vakantieverhalen met de hele wereld. En hoe leuk is het om je te laten inspireren door de reisverhalen van anderen? In dit blog vertellen Fabian en Jenny hoe ze na jaren genieten van een vliegvakantie besloten om te gaan kamperen als gevolg van COVID-19.

  Lees meer »
 8. Kamperen met Karin en Steffen

  We delen maar al te graag onze vakantieverhalen met de hele wereld. En hoe leuk is het om je te laten inspireren door de reisverhalen van anderen? In dit blog vertellen Karin en Steffen hoe zij een camper kochten om op een eindeloze huwelijksreis te gaan.

  Lees meer »
 9. Welke kampeerder ben jij?

  Ga jij kamperen voor het avontuur, de rust, de gezelligheid of wil jij een luxe ervaring? Test welke kampeerder jij bent met onze korte test!

  Lees meer »
 10. Kijkje in de tent van Elke en Steven

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans kampeermiddel? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn tent of caravan heeft ingericht? Wij wel! Deze keer een kijkje in de tent van Elke en Steven. 

  Lees meer »
Pagina