Inspiratie

 1. Kijkje in de caravan van Björn en Mandy

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer in die van Björn en Mandy.

  Lees meer »
 2. De beste wensen voor 2021

  Namens het hele Obelink team willen wij jullie een gelukkig 2021 wensen! Op naar een nieuw kampeerseizoen.

  Lees meer »
 3. Tips voor jouw eerste camperreis of caravanvakantie

  Op vakantie gaan met een camper of caravan is genieten van veel vrijheid. Zo heb je bijna altijd je eigen sanitair aan boord en kun je gaan en staan waar en wanneer je wilt. Klinkt jou dit als muziek in de oren, maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem. In dit blog leggen we je stap voor stap uit wat er allemaal komt kijken bij een eerste camperreis of caravanvakantie. Lees onder andere over de voordelen van huren, kampeerbenodigdheden, de rijervaring, bijkomende kosten en handige campinggidsen en -apps.

  Lees meer »
 4. Kijkje in de caravan van Jolien

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Jolien aan de beurt!

  Lees meer »
 5. De kampeertrends voor 2021

  Wat is hot in kampeerland? We zetten een aantal trends voor het kamperen in 2021 voor je op een rij.

  Lees meer »
 6. Stormband bevestigen: hoe bevestig ik een stormband?

  Een storm tijdens je kampeervakantie is natuurlijk erg vervelend en je wilt dan al helemaal niet dat je voortent de lucht in gaat. Neem daarom altijd stormbanden mee wanneer je gaat kamperen. Een stormband zorgt ervoor dat de voortent niet omhoog- of wegvliegt als er een windvlaag onder de voortent of luifel slaat. Maar hoe bevestig je een stormband op de juiste manier? In dit blog laten wij je de verschillende opties zien.

  Lees meer »
 7. Kijkje in de caravan van Mareike en Fabian

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Mareike en Fabian aan de beurt!

  Lees meer »
 8. Kijkje in de caravan van Wendy en Marcel

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Wendy en Marcel aan de beurt!

  Lees meer »
 9. Kijkje in de camper van Rianne en Odette

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan of camper? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan of camper heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan of camper. Deze keer is de camper van Rianne en Odette aan de beurt!

  Lees meer »
 10. Kamperen met Diana

  We delen maar al te graag onze vakantieverhalen met de hele wereld. En hoe leuk is het om je te laten inspireren door de reisverhalen van anderen? In dit blog vertelt Diana hoe zij alleen gaat kamperen met haar dochtertje, omdat haar man geen kampeerfan is.

  Lees meer »
Pagina