Sinterklaas is weer in het land, de winkels liggen vol met kerstversiering en de chocoladeletters vliegen over de toonbank. De maand december is begonnen en dat betekent feest! Naast al het snoepgoed en de lekkere kerstdiners staan ook vooral cadeaus centraal de komende weken. Cadeaus inkopen blijft altijd een hele klus. Wat koop je bijvoorbeeld voor je vader, oma, broer of dochter? Een beetje inspiratie is nooit verkeerd en daarom vandaag wat cadeautips van Obelink!

Kinderen

Voor kinderen is het meestal niet zo moeilijk. Het verlanglijstje is ruim op tijd klaar en aan wensen niet te kort. We zetten wat cadeaus op een rij voor kinderen:

  • De kampeerserie van playmobil. Perfect voor kinderen die dol zijn op kamperen!
  • De Wander Wonder bolderkar. Een vrolijke, opvouwbare bolderkar, fijn voor een dagje uit of op de camping!
  • De Wander Wonder slaapzakken voor zowel jongens als meisjes. Een wat praktischer Kado, maar hier zullen kinderen in de zomer op de camping veel plezier van hebben! Ook logeren bij vriendjes of bij opa en oma wordt met deze gezellige slaapzakken een feest!

Wintersporters

Op zoek naar een cadeau voor wintersporters? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor wintersporters zijn er tal van spullen te koop voor jong en oud. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Ski's of skischoenen
  • Skikleding
  • Skihelmen of Skibrillen

Al deze accessoires vind je op onze website.

Eetliefhebbers

Voor de eetliefhebbers: Denk aan bijvoorbeeld een barbecue! Wij hebben een groot assortiment aan barbecues en deze vind je in onze webshop. Barbecueën hoort niet perse bij de zomer, maar kan ook prima in de winter. Houd onze blog in de gaten, want binnenkort komt er een artikel online over hoe je een winterbarbecue kunt organiseren.

Interieur

Gezelligheid en warmte kan ook niet missen in de wintermaanden. Een handige en leuke accessoire hiervoor is bijvoorbeeld de fleecedeken! Een populair artikel in de wintermaanden en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren in verschillende prijsklassen.

Voor een wat ruimer budget: De Outdoor Feelings Hangstoel. Deze is voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze stoel wordt geleverd inclusief kussen en standaard, zodat er gelijk gebruik van gemaakt kan worden. Lekker om een boek in te lezen bij de open haard en in de zomer perfect voor het nuttigen van een wijntje in de tuin.

Obelink cadeaukaart

Weet je niet precies waar je een ander blij mee kunt maken of laat je de keuze graag aan de ontvanger over? Dan is er altijd nog deObelink cadeaukaart. Deze is verkrijgbaar vanaf タ10,- en kan verstuurd worden via mail of post. De ontvanger kan de cadeaukaart inwisselen in zowel de winkel als de webshop.

De laatste tip: Als je online bestelt, houd dan rekening met de levertijd. Deze staan per artikel aangegeven in onze webshop. Veel shopplezier!