Winterswijk in de Achterhoek is het bezoeken waard! Niet alleen voor een dagje Obelink, maar ook om het gezellige centrum en het prachtige buitengebied. Het hele buitengebied is uitgeroepen tot Nationaal Landschap, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Het centrum is gezellig toeristisch en de zaterdagmarkt behoort tot één van de besten van Nederland. Mark van Dam van Camping Het Wieskamp vertelt met trots over zijn camping.

Heerlijk wandelen en fietsen door Nationaal Landschap Winterswijk

Mark van Dam: モOnze camping ligt tegen de bebouwde kom van Winterswijk aan, maar toch al in het prachtige buitengebied. Het is een ideale plek om een dagje Obelink te combineren met een paar dagen (of langer) kamperen in Winterswijk. Ontdek vanaf Het Wieskamp de beken, essen en landgoederen van Winterswijk, of bezoek de markt, die binnen 10 minuten per fiets vanaf ons bereikbaar is. Al onze gasten ontvangen een gratis fiets- en wandelroute, die speciaal voor ons zijn gemaakt door een echte kenner van dit gebied.

Privésanitair voor alle standplaatsen

"Wij zijn een familiebedrijf, iets waar we echt trots op zijn. Onze middelgrote camping biedt alles wat je als kampeerder wenst. Zo zijn al onze toeristische standplaatsen uitgerust met privésanitair (zonder meerprijs), 16 ampère stroom, gratis warm water, buitenkraan, afvoer, kabeltelevisie en gratis WIFI. Lekker comfortabele plaatsen dus, die bovendien prettig ruim zijn", zegt Mark.

Veel voorzieningen en activiteiten

Verder vind je een goed en betaalbaar restaurant op het terrein, Restaurant Antoon, dat een begrip in de regio is. Verder fietsverhuur, een openluchtzwembad en uiteraard elke dag verse broodjes en een krantje. Voor de kinderen zijn er buitenspeeltuinen en een binnenspeeltuin. In de zomervakantie organiseert een enthousiast recreatieteam vrijwel dagelijks leuke activiteiten.

De omgeving van Het Wieskamp nodigt elk jaargetijde uit om ontdekt te worden. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn er genoeg. "Op onze site vindt u voor elk jaargetijde leuke tips voor trips, in Nederland, maar ook bij onze Duitse buren. Heeft u een ACSI- of CCA-kaart? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom en krijgt u voor het kortingstarief er eveneens privésanitair bij."

Mark besluit: モBel of mail ons voor vragen, of reserveer meteen.
U bent van harte welkom." Meer informatie vindt u op de informatieve site van Camping het Wieskamp. Uiteraard kunt u ook telefonisch informatie opvragen via 0543-514612.