Grootste assortiment van Europa, Altijd de laagste prjisgarantie, Gratis verzending vanaf 50 euro, 65000M2 megastore in Winterswijk

Hoe u ook wilt kamperen, Obelink heeft voor alles een oplossing

De grootste collectie tenten

Bij Obelink vindt u de grootste collectie tenten. Wij hebben de keuze uit meer dan 200 modellen welke allemaal in onze showroom te bekijken zijn. Uiteraard kunt u de tenten via onze webshop bestellen en laten thuisbezorgen.
Het assortiment bestaat onder andere uit koepeltenten, tunneltenten, groepstenten, piramidetenten en bijzettenten. Voor elk doel hebben wij een passende tent. Meer keus in tenten vindt u nergens.
De voordelen van tenten
  • Alle bekende merken in het assortiment
  • Nagenoeg alle modellen te bekijken in onze showroom
  • Volop keuze, van lichtgewichttent tot groepstent
  • Van 1-persoons tot 10-persoons tenten
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Back to basic of super de luxe
 
Topmerken bij Obelink
Onze specialisten aan het woord
Bekijk alle artikelen op ons Blog
Camping Het Wieskamp: ontdek het nationale landschap
Winterswijk in de Achterhoek is het bezoeken waard! Niet alleen voor een dagje Obelink, maar ook om het gezellige centrum en het prachtige buitengebied. Het hele buitengebied is uitgeroepen tot Nationaal Landschap, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Het centrum is gezellig toeristisch en de zaterdagmarkt behoort tot één van de besten van Nederland. Mark van Dam van Camping Het Wieskamp vertelt met trots over zijn camping.
19 Juni 2014
Categorie:
Campings
Festival tent Waaraan moet een festivaltent voldoen?
Eindelijk heb je de kaartjes voor je favoriete festival binnen. Misschien ga je alleen of misschien met een grote groep vrienden. Hoe dan ook, je verheugt je op een paar dagen met geweldige muziek, goede sfeer, weinig slaap en meestal slecht eten. Je neemt naar een festival natuurlijk niet je hele huisraad mee, maar reist en verblijft graag zo licht mogelijk. Tot je basisuitrusting hoort in ieder geval een tent, maar aan welke eisen moet die eigenlijk voldoen? We hebben de 5 belangrijkste eisen voor je op een rij gezet.
4 Juni 2014
Categorie:
Advies
Welke barbecue past bij mij?
Het mooie weer is in aantocht en daarmee ook de barbecuetijd. Heerlijk lang tafelen met vrienden, met je gezin of met z’n tweeën. Naast de heerlijke smaak van de barbecuegerechten, biedt barbecueën een veelzijdige, leuke en gezellige manier om voedsel te bereiden. Alles is werkelijk mogelijk: gebraden ham, spareribs, hele kippen, kalkoenen en vis maar ook brood en pizza.
Wil je een nieuwe barbecue aanschaffen? Lees dan vooral verder. We zetten de verschillende types – houtskool, gas en elektrisch – op een rij met ieder hun eigen voordelen en nadelen. Na het lezen hoef je ‘m alleen nog maar te kopen.
29 Mei 2014
Categorie:
Advies
Laden…