Grootste assortiment van Europa, Altijd de laagste prjisgarantie, Gratis verzending vanaf 50 euro, 65000M2 megastore in Winterswijk

Hoe u ook wilt kamperen, Obelink heeft voor alles een oplossing
De grootste collectie tenten
Bij Obelink vindt u de grootste collectie tenten. Wij hebben de keuze uit meer dan 200 modellen welke allemaal in onze showroom te bekijken zijn. Uiteraard kunt u de tenten via onze webshop bestellen en laten thuisbezorgen.
Het assortiment bestaat onder andere uit koepeltenten, tunneltenten, groepstenten, piramidetenten en bijzettenten. Voor elk doel hebben wij een passende tent. Meer keus in tenten vindt u nergens.
De voordelen van tenten
  • Alle bekende merken in het assortiment
  • Nagenoeg alle modellen te bekijken in onze showroom
  • Volop keuze, van lichtgewichttent tot groepstent
  • Van 1-persoons tot 10-persoons tenten
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Back to basic of super de luxe
 

Topmerken bij Obelink

Onze specialisten aan het woord

Bekijk alle artikelen op ons Blog
4 praktische tips: waar zet je je tent het beste op?
Ga je dit jaar voor het eerst kamperen met een tent? Gefeliciteerd en veel plezier! Of misschien heb je al eerder met een tent gekampeerd, maar is het alweer lang geleden. Als je een ervaren tentkampeerder bent zijn onderstaande tips misschien niet nieuw, maar toch is het verstandig
Woensdag, 9 April 2014
Categorie:
Advies
Witte tuinmeubelen zijn de trend
Net als in de mode, make-up en auto’s heb je ook in de wereld van de tuinmeubelen te maken met trends. Bij auto's, kleding en binnenmeubels is de kleur wit al even in de mode. In de tuinmeubelen komt na jaren van antraciet en zwart ook steeds meer aandacht voor wit.
Woensdag, 9 April 2014
Categorie:
Trends
10 redenen om dit jaar te gaan kamperen
Toegegeven, kamperen is niet voor iedereen weggelegd. Maar afzien is het ook niet bepaald. Kamperen roept bij menigeen het beeld op van met een toiletrol over de camping lopen, maar die tijd is op de meeste campings al lang voorbij. We kunnen talloze redenen noemen waarom kamperen geweldig is, maar we houden het hier bij 10.
Woensdag, 9 April 2014
Categorie:
Advies
Laden…