Grootste assortiment van Europa, Altijd de laagste prjisgarantie, Gratis verzending vanaf 50 euro, 65000M2 megastore in Winterswijk

Tenttapijt/grondzeil

Heeft u ook graag droge voeten in de tent? Dan is een tenttapijt van Obelink echt iets voor u. Een tenttapijt is een tapijt dat in de tent gelegd kan worden en volledig vocht- en schimmelbestendig is. Dit zorgt voor een schone ondergrond, waar u met plezier uw hele vakantie op kunt bivakkeren. Onze tenttapijten worden in verschillende maten geleverd en zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn geschikt voor het gebruik in gewone én voortenten.

Ook voor een handig grondzeil

Bij Obelink kunt u natuurlijk niet alleen terecht voor een mooi tenttapijt, maar ook voor een eenvoudig grondzeil. Een tent grondzeil zorgt ervoor dat de onderkant van uw tent én alle spullen erin heerlijk droog blijven. Dat is fijn, want als ze nat worden, kan dit voor nare geurtjes zorgen. Met een grondzeil van Obelink behoren die geurtjes echter tot het verleden.

Grote voorraad

Wilt u een tenttapijt of grondzeil bestellen? Dan is het goed om te weten dat Obelink vrijwel alle artikelen in de webshop op voorraad heeft en binnen een aantal werkdagen kan thuisbezorgen. Ook kunt u bij ons rekenen op de laagste prijs, dankzij onze laagste prijsgarantie. En bestelt u voor meer dan €50? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Lees meer

Lees minder

Fiamma Patio Mat

****(4)

Adviesprijs:  70,90  
vanaf 60,00
Grondzeil PVC

****(5)

Adviesprijs:  31,00  
vanaf 24,00
Tenttapijt Arisol 250x400
Tenttapijt Arisol 250x500
Bo Camp voortenttapijt clips

(0)

Adviesprijs:  7,25  
nu 4,95
Bo-Camp opbergtas voor tenttapijt

(0)

Adviesprijs:  11,75  
nu 8,95
Tenttapijt Grijs

****(96)

vanaf 48,00
Goldcamp Prestige tenttapijt
Laden…