Grootste assortiment van Europa, Altijd de laagste prjisgarantie, Gratis verzending vanaf 50 euro, 65000M2 megastore in Winterswijk

Weber kampeerartikelen

Kamperen en barbecueën zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat betekent dat kamperen en Weber kampeerartikelen ook onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Gaat u op vakantie of houdt u een 'staycation' in de achtertuin? Dan kunt u niet zonder een fijne barbecue. U bestelt uw barbecue én alle andere Weber kampeerartikelen natuurlijk bij Obelink.

Altijd ruime keuze in Weber kampeerartikelen

De keuze voor Obelink ligt voor de hand: u vindt bij ons een breed assortiment Weber kampeerartikelen en kunt altijd rekenen op de laagste prijs. Wij garanderen zelfs dat u producten in onze webshop nergens anders goedkoper vindt. Of het dan gaat om een ouderwetse barbecue of een echte roker; dat maakt niet uit. Bij ons betaalt u nooit te veel. Bovendien verzenden wij bestellingen boven de €50 in de meeste gevallen gratis, waardoor u ook niet te maken krijgt met onverwachte extra kosten.

Ook voor alle andere kampeerartikelen

Natuurlijk vindt u in ons brede assortiment niet alleen Weber kampeerartikelen, maar ook artikelen van tal van andere merken. Of het nu gaat om luchtbedden, slaapzakken, stoelen, windschermen of zelfs hele zwembaden: u kunt erop rekenen dat u bij Obelink slaagt. En dat natuurlijk altijd tegen een aantrekkelijke lage prijs!

Lees meer

Lees minder

Weber luxe hoes voor de Genesis 300 serie

(0)

Adviesprijs:  149,99  
nu 139,99
Weber kleine brikettenstarter
Weber gereedschapsset 2-delig
Weber gereedschapsset 3-delig
Weber barbecuetang
Weber barbecueschort
Weber barbecuehandschoen

(0)

Adviesprijs:  12,99  
nu 12,95
Weber digitale zakthermometer
Weber dekselhouder Slide-a-Side

(0)

Adviesprijs:  34,99  
nu 34,95
Weber warmhoudrek

(0)

Adviesprijs:  34,99  
nu 29,99
Weber houten werktafel
Weber brikettenrails

(0)

Adviesprijs:  14,99  
nu 11,50
Laden…