Grootste assortiment van Europa, Altijd de laagste prjisgarantie, Gratis verzending vanaf 50 euro, 65000M2 megastore in Winterswijk

Truma kampeerartikelen

Comfortabel kamperen - of dat nu in een tent of in een caravan of camper is - begint bij voldoende warmte. En daar helpen de Truma kampeerartikelen bij. Truma is hét merk voor lekkere heaters, die gemakkelijk aangesloten kunnen worden en vrijwel direct warmte afgeven. Hierdoor zit u er binnen een mum van tijd comfortabel en warm bij. Voor een mooie Truma heater hoeft u maar één naam te onthouden: Obelink.

Obelink: specialist in outdoor-artikelen

Obelink is dé leverancier van Truma kampeerartikelen én van tal van andere merken. Wij beschikken over het grootste assortiment van Europa, dat niet alleen is ondergebracht in een uitgebreide webshop, maar ook in een megastore in Winterswijk. Daar verwelkomen we u graag voor een dagje uit. Onze megastore is maar liefst 65.000 vierkante meter groot en biedt alles wat u maar kunt bedenken.

Gratis verzending

Bestelt u toch liever gewoon online? Dan profiteert u van veel voordeel. Wij garanderen sowieso de laagste prijs op alle artikelen. Daarnaast hoeft u in de meeste gevallen geen verzendkosten te betalen als u voor meer dan €50 in onze webshop bestelt. Wij bezorgen dan alles gewoon gratis bij u thuis. Omdat praktisch alle artikelen op voorraad zijn, kan dit al binnen drie tot vijf werkdagen.

Lees meer

Lees minder

Ultraheat

****(18)

Adviesprijs:  279,00  
nu 265,00
Truma ommanteling haardvuur
Truma FFC2 afstandsvoeler
Truma S 3004 P kachel

(0)

Adviesprijs:  495,00  
nu 375,00
Truma S 3004 kachel
Truma S 3004/S 5004 verlichtingsset
Truma S 3004 mantel
Laden…