Grootste assortiment van Europa, Altijd de laagste prjisgarantie, Gratis verzending vanaf 50 euro, 65000M2 megastore in Winterswijk

Luchtbedden/matten

Voldoende rust is belangrijk, niet alleen in het dagelijkse leven, maar zeker ook tijdens de vakantie. Als u niet in uw vertrouwde omgeving en in uw comfortabele bed slaapt, kan het soms lastiger zijn om in slaap te komen. Daarom adviseren wij u een goed luchtbed te kopen. Een goed luchtbed verschilt bijna niet van een gewoon bed en biedt daarmee praktisch evenveel comfort én dus nachtrust. Bij Obelink vindt u luchtbedden in verschillende soorten en maten, voor één persoon, maar ook voor twee personen.

Praktische slaapmatten

Heeft u geen ruimte om een luchtbed mee te nemen? Dan kunnen slaapmatten ook handig zijn. Slaapmatten zijn oprol- of opvouwbaar en nemen daardoor maar weinig ruimte in beslag. Bovendien zijn ze direct klaar voor gebruik. Obelink verkoopt slaapmatten van diverse merken en diverse afmetingen. Let altijd goed op de maten en zorg ervoor dat u voldoende ruimte hebt om op de mat te liggen. U kunt beter een iets groter exemplaar kiezen, dan een te kleine.

Gratis verzending

Uw slaapmatten of luchtbed kopen bij Obelink is altijd al voordelig. Wij bieden namelijk een laagste prijsgarantie. Daar bovenop betaalt u bovendien geen verzendkosten over bestellingen vanaf €50. Op deze regel gelden een aantal uitzonderingen, lees daarvoor de Veelgestelde Vragen op de website.

Lees meer

Lees minder

Intex luchtbed double 66706
Intex Luchtbed 157 Luxe
High Peak Luchtbed Single
High Peak Luchtbed Twin
High Peak Luchtbed Double
High Peak Luchtbed Queen
High Peak Luchtbed King
_fr_label_topper
Campingaz Convertible Quickbed

****(24)

Adviesprijs:  59,95  
nu 24,90
Campingaz Xtra Single

****(6)

Adviesprijs:  28,90  
nu 16,95
Campingaz Xtra Double

****(2)

Adviesprijs:  36,90  
nu 26,95
Campingaz Smart Single

****(9)

Adviesprijs:  39,90  
nu 17,95
Campingaz Smart Double

****(7)

Adviesprijs:  46,90  
nu 26,95
Laden…