Grootste assortiment van Europa, Altijd de laagste prjisgarantie, Gratis verzending vanaf 50 euro, 65000M2 megastore in Winterswijk

Elektrische apparatuur

Bij Obelink kunt u niet alleen terecht voor alles wat te maken heeft met kamperen en caravans, maar ook voor al uw elektrische apparatuur. Wij verkopen elektrische apparatuur van merken als Alpina, Eurom, Remington, Tristar en nog veel meer. Heeft u voorkeur voor een merk? Aan de linkerkant van de pagina staat een rijtje met de verschillende merken. Als u hier uw favoriete merk aanvinkt, krijgt u alleen de mogelijkheden te zien die aansluiten bij uw keuze.

Elektrische apparatuur voor op vakantie

U kunt de elektrische apparatuur uit het assortiment van Obelink thuis gebruiken, maar ook op vakantie. Veel van onze artikelen zijn speciaal bedoeld voor gebruik op vakantie; die zijn compacter uitgevoerd en daardoor extra makkelijk mee te nemen. Als u niet zeker weet of een bepaald artikel bedoeld is voor op reis, lees dan de productinformatie. Hier vindt u meer gegevens over het bewuste product.

Gratis verzending

Een bestelling plaatsen bij Obelink heeft veel verschillende voordelen. U kunt bij ons kiezen uit het grootste assortiment van Europa, u kunt rekenen op een goede service en de laagste prijs én bestellingen boven de €50 worden gratis bij u thuisbezorgd. Lees de Veelgestelde Vragen voor een aantal uitzonderingen op deze regel.

Lees meer

Lees minder

Tristar Wafelijzer met hartjes
Tristar Wafelijzer
Tristar Wafelijzer hartwafels
Tristar Contactgrill RVS
Tristar Broodrooster RVS
Tristar crêpe maker 30 cm
Tristar EK-3076

(0)

Adviesprijs:  19,95  
nu 11,75
Tristar GR-2846

(0)

Adviesprijs:  24,95  
nu 17,95
Tristar oven OV-1421
Tristar oven OV-1415
Alpina toaster SF-7634
Alpina oven SF-7647
Laden…